HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΆγνωστο αντικείμενο στην θάλασσα του Κάστρου!!

Άγνωστο αντικείμενο στην θάλασσα του Κάστρου!!

Ειδοποιηθήκαμε από τον παιδίατρο Ανδρέα Γεωργάκη, ότι ένα μυστηριώδες και παράξενο αντικείμενο βρίσκεται στην θάλασσα του Κάστρου μπροστά από τις «καμπίνες»! Ήταν κολλημένο στην άμμο, μας είπε. Χτυπούσαν τα κύματα πάνω του αλλά αυτό παρέμενε ακίνητο. Είχε μαύρο χρώμα και έμοιαζε με σκουπιδοτενεκέ!

Ξεκινήσαμε πάραυτα για το Κάστρο, εφοδιασμένοι με δυνατά σύνεργα ανίχνευσης, δηλαδή δυο φωτογραφικές μηχανές! Σαν εμπειρογνώμονες αναγνώρισης του αντικειμένου, επιλέχτηκαν η περιβολάρισσα Καίτη Κακαβούλη και ο μπρανέλος Πέτρος Ματαράγκας!

Αφού πλησίασαν άφοβα το άγνωστο αντικείμενο, αφού συσκέφθηκαν για λίγη ώρα, με κάθε επισημότητα μας πληροφόρησαν πως πρόκειται για λεκάνη! Αυτή που βάζουν οι ψαράδες τα ψάρια μόλις τα βγάλουν από τα δίχτυα! Ήταν γεμάτη άμμο!

Την ίδια στιγμή και παρά το ανεμόβροχο στα βαθιά κολυμπούσε ο Μιχάλης Δευτεραίος με κάποιον άλλο κύριο τον οποίο λόγω της απόστασης δεν αναγνωρίσαμε.

Προηγουμενο αρθρο
Ενημέρωση Λιμεναρχείου για έκτακτα καιρικά φαινόμενα
Επομενο αρθρο
Παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Κονιδάρη: «Άλικος Πάγος»

1 Σχόλιο

  1. TELIS
    30 Νοεμβρίου 2017 at 19:43 — Απάντηση

    ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΨΑΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΘΑΛΑΣΣΟΤΑΡΑΧΗΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΨΑΡΑΔΙΚΟ ( ) , ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 4, ΠΟΥ ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΞΙΦΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΙΑΤΙΚΑ, ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, 10 ΜΙΛΙΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΞΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΖΑΚΥΝΘΟ. ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ 10 ΜΙΛΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.