HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΆψογη η φιλοξενία του «Απόλλωνα» Καρυάς στους ορειβατικούς συλλόγους Δ. Ελλάδας και Ηπείρου

Άψογη η φιλοξενία του «Απόλλωνα» Καρυάς στους ορειβατικούς συλλόγους Δ. Ελλάδας και Ηπείρου

Μια σημαντική διοργάνωση πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στην Καρυά. Ο δραστήριος Ορειβατικός σύλλογος Πρέβεζας, πραγματοποίησε στην Καρυά, την 29η Συνάντηση Ορειβατικών Συλλόγων Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου (Σ.Ο.Σ.Δ.Ε.Η). Πήραν μέρος Ορειβατικοί Σύλλογοι από την Πρέβεζα, Άρτα, Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα και Κέρκυρα.

Η φιλοξενία εκ μέρους του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου Καρυάς «Απόλλων» ήταν άψογη και υποδειγματική. Περιλάμβανε ξενάγηση στα αξιοθέατα του χωριού, στους ιστορικούς ναούς, στο Καρσάνικο κέντημα, στη λαογραφική έκθεση του Απόλλωνα και στο παραδοσιακό οινοποιείο «Καρσάνικος Οίνος».

Το δείπνο δόθηκε στην πλατεία της Καρυάς και περιλάμβανε λαθύρια Καρυάς, φαβοκεφτέδες και παραδοσιακή ριγανάδα. Η συνέχεια είχε χορό και τραγούδι με ζωντανή ορχήστρα και τους Αναστασία Ζακυνθινού και Διονύση Σκλαβενίτη.

Να υπογραμμίσουμε ακόμα την σύμπνοια και τη συμβολή όλων των επαγγελματιών της Καρυάς στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Την Κυριακή το πρωί τα μέλη των ορειβατικών συλλόγων πραγματοποίησαν δυο πορείες: Καρυά-Εγκλουβή-Καρυά και Καρυά-Εγκλουβή- Προφήτης Ηλίας-Καρυά.

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο του Θανάση Κατωπόδη από τις επισκέψεις στα αξιοθέατα του χωριού και το γλέντι στην πλατεία.

Προηγουμενο αρθρο
Το FJR Club Hellas στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λευκάδας για την επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.