HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΈκδοση συλλεκτικών ημερολόγιων 2015 από το Σύλλογο Γονέων & κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας

Έκδοση συλλεκτικών ημερολόγιων 2015 από το Σύλλογο Γονέων & κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας

Όταν λέμε Λευκάδα,πέρα από τις φυσικές ομορφιές του νησιού μας, δεν μπορούμε να μην την θαυμάσουμε και σαν την Μάνα ποιητών, συγγραφέων, λόγιων και καλλιτεχνών.
Παιδιών της που έχουν αγαπηθεί ,θαυμαστεί και αποτελέσει φωτεινούς φάρους για τις επόμενες γενιές όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ακόμη και σε μακρινά μέρη όπως η Ιαπωνία. Ο θαυμασμός αυτός ήταν και η αιτία της αδελφοποίησης της Λευκάδας με την πόλη Σιντζούκου της Ιαπωνίας.
Κάθε χρόνο τα παιδιά των σχολείων μας ζωγραφίζουν από καρδιάς και στέλνουν τις ζωγραφιές τους στην Ιαπωνία όπου και κάποιες από αυτές βραβεύονται και παραμένουν εκεί ενώ οι υπόλοιπες εκτίθενται στο πνευματικό κέντρο της Λευκάδας όπου επίσης βραβεύονται.
Αντίστοιχη διαδικασία γίνετε και με τα σχολεία της πόλης Σιντζουκου.
Ο Σύλλογος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας σε μία προσπάθεια να ενισχύσει τη χρυσή γέφυρα Λευκάδας-Σιντζούκου,προέβη στην έκδοση συλλεκτικών ημερολόγιων για το 2015.
Τα ημερολόγια μας παρουσιάζουν την εκπληκτική δουλειά των νεαρών ζωγράφων του 1ου Δημοτικού καθώς επίσης και των νεαρών Ιαπώνων ζωγράφων.
Είναι ένα ”πάντρεμα” κουλτούρας και αγάπης που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.
Ημερολόγια έχουν αποσταλεί ήδη στην πόλη Σιντζούκου, όπου και τα αποδέχτηκαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.
Υπάρχει περιορισμένος αριθμός ημερολογίων, για όποιον θέλει να αποκτήσει ένα συλλεκτικό ημερολόγιο μπορεί να επικοινωνήσει στα παρακάτω τηλέφωνα

κα Κοντογιάννη Μαρία 6973664057
κα Λιβιτσάνου Μαρία 6936647169

Ευχαριστούμε το Πνευματικό Κέντρο για την διάθεση των μαθητικών έργων και όλη την βοήθεια που μας παρείχαν.

Δείτε το ημερολόγια [εδώ] σε μορφή PDF

Προηγουμενο αρθρο
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας πολιτιστικού συλλόγου Σφακιωτών «Φωτεινός»
Επομενο αρθρο
Με λιακάδα το σημερινό οδοιπορικό στη χιονισμένη ορεινή Λευκάδα (Φωτό + video)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.