HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΈκθεση φωτογραφίας με θέμα την ανθρώπινη φύση

Έκθεση φωτογραφίας με θέμα την ανθρώπινη φύση

Πραγματοποιήθηκαν εχθές Κυριακή 15/04 τα εγκαίνια της Έκθεση Φωτογραφίας της Φωτογραφικής ομάδας «Φωτο.κύτταρο» στην Αίθουσα Τέχνης «Θ.Στάμος» στο Μαρκά.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τα έργα 23 μελών της ομάδας με θέμα «Ανθρώπινη Φύση».

Το «Φωτο.κύτταρο» φέτος επέλεξε να θέσει ως αφετηρία της έκθεσής του τον άνθρωπο και να θέσει ένα φαινομενικά απλό αλλά ταυτόχρονα πολύπλοκο ερώτημα «Τι είναι ο άνθρωπος;» Με άξονα την φωτογραφία ο κάθε φωτογράφος προσπάθησε να προσεγγίσει την «ανθρώπινη φύση» με τον δικό του τρόπο και μέσω της φωτογραφικής «γλώσσας» να αναδείξει πλευρές της ανθρώπινης ζωής. Η πολυπλοκότητα της ανθρώπινης φύσης αντικατοπτρίζεται μέσα από καθημερινές στιγμές τόσο διαφορετικές αλλά ταυτόχρονα άρρηκτα δεμένες με την ανθρώπινη φύση.

Και αυτό είναι ουσιαστικά που κάνει αυτή την έκθεση τόσο ξεχωριστή και πολύπλευρη: η φωτογραφική «πολυφωνία» στο τρόπο προσέγγισης του ανθρώπου.

Η Έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή στο κοινό με ελεύθερη είσοδο μέχρι την Κυριακή 22 Απριλίου. Οι ώρες επίσκεψης είναι καθημερινά 10:30-13:30 το πρωί και 18:30-21:30 το απόγευμα.

Ελεάννα Ματαράγκα

Προηγουμενο αρθρο
Μενεγάκη – Ματέο: Η επένδυση στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Ξανά η Λευκάδα υπό τη σκέπη της Αφρικανικής σκόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.