HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΈκλεισε ο δρόμος προς το Γιαλό;

Έκλεισε ο δρόμος προς το Γιαλό;

Σύμφωνα με πληροφορίες μας χτες το μεσημέρι συνεργείο του Δήμου έκλεισε το δρόμο που οδηγεί στην παραλία Γιαλός Αθανίου. Χρησιμοποιήθηκαν ως εμπόδια οι πινακίδες και τα πλαστικά που εικονίζονται στις φωτογραφίες.

Παρών στο κλείσιμο του δρόμου ήταν και ο πρόεδρος του Αθανίου, ο οποίος δήλωσε στο χωριό, πως υπάρχει εντολή του Υπουργείου για το κλείσιμο του δρόμου. Πριν από λίγες μέρες και η Αστυνομία προσπάθησε να κλείσει το δρόμο, ανεπιτυχώς. Σήμερα -προφανώς από διερχόμενους- τα εμπόδια παραμερίστηκαν και ο δρόμος ξανάνοιξε

Να αναφέρουμε πως σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του Δημάρχου ο δρόμος θα άνοιγε μέχρι το τέλος του Ιουνίου, παρότι το έργο της αποκατάστασης από τις ζημιές του σεισμού, δεν είχε ολοκληρωθεί.

Ήδη στις 27 Μαρτίου στο Δημοτικό συμβούλιο δήλωνε ως πιθανή ημερομηνία ανοίγματος του δρόμου τις 15 Ιουνίου.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής με αυτή την διαβεβαίωση έγιναν πολλές κρατήσεις δωματίων. Όλοι αυτοί σήμερα βρίσκονται ασυνεπείς απέναντι στις κρατήσεις που έχουν γίνει.

Αν πράγματι υπάρχει κίνδυνος για τους διερχόμενους οδηγούς, αυτά που τοποθετήθηκαν χτες, δεν ήταν εμπόδια αλλά παιχνίδια για κρυφτούλι! Απόδειξη ότι σήμερα απομακρύνθηκαν εύκολα.

Προηγουμενο αρθρο
Γιορτή Παραδοσιακών Χορών Νεανικών Χορευτικών στην Καρυά
Επομενο αρθρο
Ευχαριστήριο Πολιτιστικού Συλλόγου Βλυχού Γενίου Θέαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.