HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΈνας φωτογραφικός περίπατος στην παλιά πόλη της Λευκάδας

Ένας φωτογραφικός περίπατος στην παλιά πόλη της Λευκάδας

0Ο Λευτέρης Ζακυνθινός (Lef Zak) είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Μέχρι πριν τρία χρόνια δεν είχε καμιά σχέση με τη φωτογραφία. Τράβηξε τις πρώτες του φωτογραφίες με κινητό τηλέφωνο. Ήταν εκπληκτικές και άρεσαν. Κάπως έτσι ξεκίνησε η ενασχόλησή του με τη φωτογραφία, που έγινε μεγάλη αγάπη και ασίγαστο μεράκι. Μέχρι σήμερα στον ελεύθερο χρόνο του δεν σταματά να τραβά φωτογραφίες.

Επέστρεψε στη Λευκάδα από την Αθήνα το 2000. Από τότε ζει στην παλιά πόλη της Λευκάδας. Αγαπά ιδιαίτερα την παλιά πόλη, όπως μας δήλωσε, του αρέσει να τριγυρνά με το ποδήλατό του στα στενά δρομάκια της. «Είναι ανεξάντλητη» λέει, «κάθε φορά ανακαλύπτω καινούρια θέματα για φωτογράφηση, ακόμα κι αν έχω περάσει πολλές φορές από το ίδιο σημείο».

Παρότι λόγω της δουλειάς του διαθέτει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, τα επόμενα σχέδιά του είναι μια «μεγάλη» φωτογραφική μηχανή για άπειρες φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες ομολογεί, «έγιναν αφορμή να γνωρίσω και να αγαπήσω περισσότερο το νησί μας.»

Ακολουθούν φωτογραφίες από την παλιά πόλη της Λευκάδας μέσα από τη ματιά του Λευτέρη Ζακυνθινού.

65

73

76

78

1

6

8

13

56

57

58

64

66

69

70

71

74

75

77

79

80

81

82

83

84

88

90

91

92

93

94

95

96

97

O λογαριασμός του Λευτέρη στο facebook που μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες: https://www.facebook.com/lefteriszak?fref=ts

Προηγουμενο αρθρο
Τι έκανες όταν ήσουν πρωθυπουργός;
Επομενο αρθρο
Αηπετρίτικος Γάμος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.