HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΈτσι αντιλαμβάνονται το σεβασμό προς τους πολίτες;

Έτσι αντιλαμβάνονται το σεβασμό προς τους πολίτες;

Έχει περάσει σχεδόν μια εβδομάδα, απ’ όταν ακούστηκε στην αρχή σαν φήμη, η είδηση, ότι ο αντιδήμαρχος κ. Κούρτης θα παραιτηθεί. Την Τρίτη το απόγευμα πρώτοι απ’ όλους, αφού επιβεβαιώσαμε την είδηση από τον ίδιο τον κ. Κούρτη, τη δημοσιεύσαμε. Η επόμενη δημοσίευση της είδησης ακολούθησε μετά από μερικές ώρες.

Η αναφορά μας στην πρωτιά, δεν γίνεται για τα εύσημα, όπως ίσως κάποιος με ευκολία σκεφτεί. Είναι πεποίθησή μας, ότι γεγονότα σαν αυτά πρέπει άμεσα να δημοσιοποιούνται, όχι να σέρνονται, σαν ελάχιστο δείγμα σεβασμού στο κοινό που μας διαβάζει.

Όσον αφορά τα εμπλεκόμενα πρόσωπα θεωρούμε ότι η ενημέρωση του κόσμου έπρεπε να είναι το πρώτο τους μέλημα, σαν ελάχιστο δείγμα ευπρέπειας απέναντι στους ψηφοφόρους τους.

Τι έχει γίνει τελικά; Παραιτήθηκε ο κ. Αντιδήμαρχος;

Αν ναι, μετά από τόσες μέρες, δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να γράψει δυο αράδες -έστω και για τους τύπους- και να τις δημοσιοποιήσει, τουλάχιστον προς όλους αυτούς, που πριν 6 μήνες ζητούσε την ψήφο τους;

Και αφού ο ίδιος δεν έχει τέτοιες ευαισθησίες, τι κάνει ο κ. Δρακονταειδής; Ούτε αυτός θεώρησε ότι χρειάζεται κάποια επίσημη ανακοίνωση – ενημέρωση προς τους δημότες του νησιού;

Έτσι αντιλαμβάνονται το σεβασμό προς τους πολίτες; Βρισκόμαστε μπροστά σε νέα «ήθη»;

Βιολέττα Σάντα

Προηγουμενο αρθρο
Θ. Γαλιατσάτος: Η κυβέρνηση νομοθετεί για τους «εθνικούς εργολάβους»
Επομενο αρθρο
Οι Λότζες - Του Δημήτρη Σπ. Τσερέ

2 Σχόλια

  1. ΝΩΝΤΑΣ
    29 Νοεμβρίου 2014 at 11:35 — Απάντηση

    “…ευπρέπειας απέναντι στους ψηφοφόρους τους…”. Μα που ζεις κοπέλλα μου; Δεν κατάλαβες ακόμα με τι κολημένα μυαλά μπλέξαμε; Υπομονή και θα καταλάβεις!

  2. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
    28 Νοεμβρίου 2014 at 18:30 — Απάντηση

    Σωστά και αυτονόητα είναι αυτά που ζητά η καλή σας εφημερίδα. Όμως στην Ελλάδα ζούμε και γνωρίζουν άριστα και αυτοί που παραιτούνται και αυτοί που μένουν και διοικούν, πως τα … θάματα σαυτή την χώρα των …Λοτοφάγων διαρκούν, άντε το πολύ τρείς μέρες!!! Ποιός θυμάται μετά? Καλό το παραμυθάκι τους, αλλά δεν έχει δράκο….

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.