HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑγιασμός για τον ΑΣΛ Φίλανδρο και ο πρώτος αγώνας για την νέα αθλητική χρονιά 2018-19

Αγιασμός για τον ΑΣΛ Φίλανδρο και ο πρώτος αγώνας για την νέα αθλητική χρονιά 2018-19

Με μεγάλη προσέλευση ξεκίνησε φέτος η νέα σεζόν του Αθλητικού Συλλόγου Λευκάδας Φίλανδρος. Η έναρξη πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17/09/2018 στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας.

Ο ΑΣΛ Φίλανδρος πραγματοποίησε τον καθιερωμένο αγιασμό στα πλαίσια της έναρξης των ακαδημιών του την Δευτέρα 1η Οκτωβρίου και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας «Πλάτωνας Γρηγόρης». Πλήθος αθλουμένων, φίλων, και μελών του συλλόγου αντάλλαξαν ευχές για υγιή και με επιτυχίες νέα αθλητική χρονιά.

Με το πέρας του αγιασμού οι παραβρισκόμενοι είχαν την χαρά να μοιραστούν εδέσματα και ροφήματα προσφορά των χορηγών του συλλόγου.

Ο ΑΣΛ Φίλανδρος εύχεται στους συμμετέχοντες των Ακαδημιών του Καλή Αρχή !!!!

Ο ΑΣΛ Φίλανδρος στα πλαίσια του 19ου Άκτιου Αγώνα Δρόμου την Κυριακή 7/10/2018, έλαβε μέρος με 4 αθλητές στην γειτονική μας Βόνιτσα. Η εκδήλωση αποτελούνταν από δύο αγώνες εκείνου του Ημιμαραθωνίου και τον αγώνα 5χλμ. Στον πρώτο αγώνα έλαβαν μέρος οι: Θεόδωρος Αντύπας (1.32’04’’) ο οποίος κατετάγη 1ος στην κατηγορία του (7ος Γενικής), Θεοφύλακτος Κατωπόδης (1.38’38’’), Κωνσταντίνος Ζακυνθινός (1.48’27’’), ενώ στον αγώνα των 5χλμ τερμάτισε ο Παναγιώτης Ζακυνθινός (24’19’’).

Προηγουμενο αρθρο
Εκδήλωση ιστιοπλοΐας για άτομα με κινητικές δυσκολίες πραγματοποιήθηκε στην Βασιλική Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Αύξηση – φωτιά στο πετρέλαιο θέρμανσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.