HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑισιοδοξία εκφράζει ο Σ. Σπύρου από την επίσκεψή του στη Λευκάδα

Αισιοδοξία εκφράζει ο Σ. Σπύρου από την επίσκεψή του στη Λευκάδα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αισιοδοξία και διάθεση στήριξης αποκόμισε από τους κατοίκους της Λευκάδας κατά την τετραήμερη παραμονή του στο νησί ο πρώην Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος για την ηγεσία της Περιφέρειας Ιονίων νήσων Σπύρος Σπύρου. Ο κ. Σπύρου, μίλησε με πλήθος κατοίκων, είχε επαφές με πολιτικούς εκπροσώπους, παραγωγικούς και άλλους φορείς ενώ επισκέφθηκε και το σημαντικό έργο του τουριστικού αγκυροβολίου στη Βασιλικής το οποίο ξεκίνησε κατά την περίοδο της θητείας του στην Περιφέρεια.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων εξέφρασε την ικανοποίησή του για την θετικότατη ανταπόκριση που έχει από την κοινωνία της Λευκάδας ο συνδυασμός «Ιόνιος Συμμαχία» του οποίου ηγείται.

Αυτό, είπε χαρακτηριστικά, «μας γεμίζει χαρά και συγχρόνως αγωνιστική διάθεση για αποτελεσματικότερη δράση και παρέμβαση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος. Η εμπιστοσύνη που δείχνουν καί οι πολίτες της Λευκάδας στο πρόσωπό μου με γεμίζει αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών.

Στο διάλογο που αναπτύξαμε με τους κατοίκους της Λευκάδας καταγράψαμε για μια ακόμη φορά κάτι που ήδη γνωρίζαμε και δεν είναι άλλο από την ανάγκη περαιτέρω σημαντικών παρεμβάσεων σε επίπεδο υποδομών. Ο συνδυασμός μας Ιόνιος Συμμαχία έχει στόχο να κινηθεί με όρους που επιβάλλει η ίδια η κοινωνία και όχι η «επικοινωνία». Με συνεργασία και συνεννόηση με όλους τους εμπλεκόμενους στα τοπικά ζητήματα φορείς, με τις αυτοδιοικητικές αρχές που θα προκύψουν από της εκλογές του Μαίου αλλά και την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση μπορούμε να δώσουμε αναπτυξιακή προοπτική στον τόπο.».

Ο κ. Σπύρου συνοδευόμενος από συνεργάτες του είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί για μια ακόμη φορά το μεγάλο έργο του τουριστικού αγκυροβολίου της Βασιλικής. Το σημαντικό αυτό έργο, όχι μόνο για την Βασιλική αλλά και για όλη τη Λευκάδα, δημοπρατήθηκε και ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της θητείας του κ. Σπύρου στην ηγεσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και βαίνει προς ολοκλήρωση.

Κατά την παραμονή του στο νησί, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης είχε επίσης την ευκαιρία να παραστεί στις άκρως επιτυχημένες αποκριάτικες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Νυδρί.

Ο κ. Σπύρου το αμέσως επόμενο διάστημα θα μεταβεί και πάλι στη Λευκάδα όπου θα πραγματοποιήσει και την εκεί επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού του.

Προηγουμενο αρθρο
Τα Κούλουμα στην Πλατεία της Καρυάς
Επομενο αρθρο
Δρυμώνας, ένας μεγάλος ανοιξιάτικος κήπος!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.