HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑνακοίνωση από το τμήμα ύδρευσης Δήμου Λευκάδας

Ανακοίνωση από το τμήμα ύδρευσης Δήμου Λευκάδας

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Τμήμα ΄Υδρευσης – Αποχέτευσης

Δελτίο τύπου

Από το τμήμα ύδρευσης του Δήμου Λευκάδας ενημερώνουμε τους δημότες ότι:

• Στην Δημοτική Ενότητα Λευκάδας (πλην Νικιάνας και Καλαμιτσίου) έχουν καταμετρηθεί οι καταναλώσεις ύδρευσης για το Γ΄ τετράμηνο του 2014 και έχουν αποσταλεί οι λογαριασμοί από την 15–01–2015. Επισημαίνουμε πως τούτο γίνεται για πρώτη φορά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
• Στην ίδια Δημοτική Ενότητα εντοπίστηκαν και διευκρινίστηκαν περίπου 250 παροχές ιδιοκτητών που μέχρι τώρα ήταν άγνωστες στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου και για πρώτη φορά εξεδόθησαν και τους απεστάλησαν οι λογαριασμοί που αφορούσαν σε καταναλώσεις αρκετών τετραμήνων παρελθουσών χρήσεων. Σημειωτέον ότι στους λογαριασμούς αυτούς δεν περιέχεται η κλιμακωτή χρέωση, σύμφωνα με την απόφαση αριθ. 331/2014 του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας.
• Είναι σε εξέλιξη η καταμέτρηση καταναλώσεων στις Δημοτικές Ενότητες Καλάμου και Καστού για το Γ΄ τετράμηνο του 2014.
• Προγραμματίστηκε εντός του αμέσως προσεχούς διαστήματος η καταμέτρηση καταναλώσεων των Β΄ και Γ΄ τετραμήνων του 2014 στα δημοτικά διαμερίσματα Νικιάνας και Καλαμιτσίου.
• Επίσης δρομολογήθηκε η καταμέτρηση για το Γ΄ τετράμηνο του 2014 (καθώς και για το Β΄ τετράμηνο στις περιοχές που δεν είχε γίνει) των Δημοτικών Ενοτήτων Απολλονίων, Ελλομένου, Καρυάς και Σφακιωτών.
Επισημαίνουμε ότι οι χρεώσεις για τις καταναλώσεις εντός του 2014, γίνονται με τις τιμές που ίσχυαν μέχρι τότε. Οι καταναλώσεις που θα γίνουν από 1-1-2015 και μετά θα τιμολογούνται με τις νέες τιμές όπως ορίζει η απόφαση με αριθ. 358/2014 του Δ. Σ. Λευκάδας.

Κοινωνικό τιμολόγιο:

Έχουν αρχίσει να υποβάλλονται αιτήσεις δημοτών για ένταξή τους στο κοινωνικό τιμολόγιο, όπως αυτό καθορίζεται με την απόφαση 358/2014 του Δ.Σ. Λευκάδας.
Καλούμε τους δικαιούχους να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ένταξή τους στο κοινωνικό τιμολόγιο.

Υπενθυμίζουμε ότι το κοινωνικό τιμολόγιο ισχύει και θα είναι σε εφαρμογή για καταναλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από 1-1-2015 και μετά.
Λευκάδα: 2-2-2015

Ο αντιδήμαρχος
Σέρβος Κώστας

Προηγουμενο αρθρο
«Πυροτεχνήματα την Τετάρτη» από την Κινηματογραφική Λέσχη του Ορφέα
Επομενο αρθρο
Η Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας συμμετέχει στην έκθεση HO.RE.CA

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.