HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνακοίνωση της Νέας Χορωδίας για την Βαρκαρόλα 2017

Ανακοίνωση της Νέας Χορωδίας για την Βαρκαρόλα 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΒΑΡΚΑΡΟΛΑΣ 2017

Ο Μουσικοχορευτικός Όμιλος «ΝΕΑ ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» αναβίωσε την Παρασκευή 18-08-2017 το παραδοσιακό επτανησιακό έθιμο της «ΒΑΡΚΑΡΟΛΑΣ».

Το δυτικό κανάλι γέμισε ασφυκτικά και στις δύο πλευρές από καλοκαιρινούς επισκέπτες και κάτοικους της Λευκάδας που απόλαυσαν τους κανταδόρους και την μαντολινάτα της ΝΕΑΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ μαζί με την Αγιομαυρίτικη Παρέα και πλημμύρισαν το κανάλι με επτανησιακές μελωδίες και καντάδες Λευκαδίων ποιητών και συνθετών. Η Βαρκαρόλα έγινε με την συνοδεία πολλών πριαριών και μονόξυλων σε μια απλή αλλά εντυπωσιακή βόλτα στο κανάλι.

Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης σημαντική ήταν η στήριξη όλων ανεξαιρέτως των επιχειρήσεων της δυτικής παραλίας καθώς και άλλων εκτός παραλίας και για αυτό το λόγο θέλουμε να ευχαριστήσουμε κάθε μία ξεχωριστά. Ευχαριστούμε την Αγιομαυρίτικη παρέα για την πολύτιμη βοήθεια της, τους απλούς συμπολίτες μας ψαράδες και μη που συμμετείχαν με τις βάρκες τους ή επέβαιναν σε αυτές, τα μέλη και τους κανταδόρους του Ομίλου μας. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τα τοπικά Μ.Μ.Ε. για την προβολή και την κάλυψη της εκδήλωσης μας.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Οικία Μαμαλούκα
Επομενο αρθρο
Λευκάδα 29 Αυγούστου 1963

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.