HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑνακοίνωση υποψηφιότητας Μαίρης Καββαδά

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Μαίρης Καββαδά

Φίλες και φίλοι

Η Λευκάδα μας, μαζί με το Μεγανήσι, τον Κάλαμο και τον Καστό, βρίσκεται στο κέντρο μιας περιφερειακής οντότητας με ιδιαίτερα γεωγραφικά χαρακτηριστικά, εξέχουσα πολιτιστική κληρονομιά και μεγάλη τουριστική σημασία. KABBADA MARIAΗ Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, και συνεπώς η περιοχή μας, με αναβαθμισμένη την γεωστρατηγική της θέση τόσο εντός του Ελλαδικού όσο και του ευρύτερου Ευρωπαïκού χώρου καλείται, παρά την γενικευμένη κρίση, να ανταποκριθεί στην πρόκληση των καιρών και την νέα προοπτική που διαμορφώνεται. Μια προοπτική βελτίωσης και ανάπτυξης. Στήν προσπάθεια αυτή χρειάζεται να ενισχύεται συνεχώς με ανθρώπινο δυναμικό, ικανό και με επαρκή εφόδια ώστε να αξιοποιήσει στο μέγιστο τις σύγχρονες δυνατότητες και τις προσφερόμενες ευκαιρίες.

Στο διάστημα των τριών ετών της θητείας μου ως περιφερειακής συμβούλου προσπάθησα με υπευθυνότητα, γνώση και αποφασιστικότητα, να προσφέρω στο βαθμό που οι συνθήκες και η θέση μου το επέτρεψαν. Διότι είναι εύκολο να λες λόγια, λιγότερο εύκολο να πράττεις αλλά πραγματικά δύσκολο λόγια και έργα να συμβαδίζουν.

Με απόλυτο σεβασμό απευθύνομαι σε σάς τους συμπολίτες μου, και σας καλώ να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας στο προσωπό μου στη προσεχή εκλογική αναμέτρηση της 18ης Μαΐου στην οποία κατέρχομαι ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΙΟΝΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» του νυν Περιφερειάρχη Σπυρίδωνος Σπύρου με Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδος τον Θεόδωρο Βερύκιο.

Προηγουμενο αρθρο
Ενημέρωση αλλαγής ώρας πραγματοποίησης αυριανής εκδήλωσης του συνδυασμού «Ανοίγουμε πανιά»
Επομενο αρθρο
Όταν έχουμε τις εκλογές που «τρέχουν» τι θέλουμε και ασχολούμαστε με το κάστρο και τους μαθητές!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.