HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑναστολή προγραμματισμένης μουσικής βραδιάς (πανηγύρι) στον Άγιο Παντελεήμονα Καρυωτών

Αναστολή προγραμματισμένης μουσικής βραδιάς (πανηγύρι) στον Άγιο Παντελεήμονα Καρυωτών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλογου Καρυωτων “ΝΗΡΙΚΟΣ” μετά την ανείπωτη τραγωδία από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική ,που είχαν αποτέλεσμα το συγκλονιστικό θάνατο δεκάδων συνανθρωπων μας μας και την ολοκληρωτική καταστροφή της φύσης και των περιουσιών τους συνηλθε έκτακτα σήμερα 25 Ιουλίου 2018 και σε ένδειξη ελαχιστης τιμης και σεβασμού στους νεκρους και συμπαραστασης στους καθοιονδηποτε τρόπο πληγεντες ομόφωνα απεφάσισε:

-Να ανασταλεί κάθε εκδήλωση του συλλογου και ειδικότερα η προγραμματισμένη μουσική βραδυα (πανηγύρι) στις 27 Ιουλίου 2018 ανήμερα της εορτής Αγίου Παντελεημονα στο χώρο των Αλυκών
-Να εκφράσει συλληπητηρια στις οικογενενειες που έχασαν αγαπημένα τους προσωπα και την συμπάθεια και συμπαράσταση μας στους πληγεντες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί προσεχώς σε μέρα που θα σας ανακοινώσουμε.

Ζητάμε συγνωμη για τούτο και την κατανόηση όλων σας που είμαστε βέβαιοι ότι θα δείξετε αυτές τις δύσκολες στιγμές που προεχει η συμπαράσταση στον ανθρώπινο πονο και η αλληλεγγύη.

ΤΟ ΔΣ

Προηγουμενο αρθρο
Πτώση οχήματος στη θάλασσα και θάνατος του οδηγού στον Μύτικα
Επομενο αρθρο
Σύλληψη άνδρα για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου σε νησί του Ιονίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.