HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑνείπωτη τραγωδία στην Καρυά Λευκάδας – Βίντεο Θανάση Κατωπόδη

Ανείπωτη τραγωδία στην Καρυά Λευκάδας – Βίντεο Θανάση Κατωπόδη

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι στην Καρυά. Το κτίριο που χρησιμοποιούταν ως αποστακτήριο τσίπουρου και βρίσκεται στα ορεινά του χωριού κοντά στο νεκροταφείο, έγινε παγίδα θανάτου για τρεις άτυχους άνδρες. Μέσα στο κτίριο υπήρχε υπόγειο σχεδόν ημιτελές κατασκευαστικά. Το υπόγειο ήταν από το περασμένο καλοκαίρι -όταν «έπεσαν» τα μπετά- κλεισμένο στεγανά. Σήμερα ο ιδιοκτήτης μπήκε στο υπόγειο το οποίο όπως αναφέρουν οι γείτονες πιθανόν ήταν γεμάτο δηλητηριώδη αέρια από αναθυμιάσεις. Πρέπει να έχασε τις αισθήσεις του. Σε αναζήτηση του εισήθλε δεύτερο και τρίτο άτομο τα οποία είχαν την ίδια τύχη.

Οι γείτονες ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία και ασθενοφόρα. Η πυροσβεστική ανέσυρε τους τρεις άνδρες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο. Πρόκειται για τους: Σ.Ρ., Δ.Ζ., και Δ.Κ.. Οι κάτοικοι της Καρυάς είναι σοκαρισμένοι από το αναπάντεχο γεγονός.

Οι δυο από τους άτυχους άνδρες είναι από την Καρυά και ο τρίτος από τους Πηγαδισάνους. Πρόκειται για μια φοβερή τραγωδία που βύθισε στο πένθος δυο χωριά.

Μετά τις φωτογραφίες ακολουθεί το βίντεο του Θανάση Κατωποδη από τον τόπο της τραγωδίας.

Προηγουμενο αρθρο
Δελτίο τύπου: Ονοματοθεσία Πλατείας Λάκη Σάντα
Επομενο αρθρο
Δήλωση Δημάρχου Λευκάδας σχετικά με την μεταφορά των αποθεματικών του Δήμου το 2008 στην Εθνική Τράπεζα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.