HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑνταπάντηση του Εργατικού Κέντρου στο βουλευτή Λευκάδας

Ανταπάντηση του Εργατικού Κέντρου στο βουλευτή Λευκάδας

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Με πολύ βιασύνη έτρεξε να απαντήσει στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (μετά από λίγες ώρες) ο βουλευτής και γι’ αυτό μας μπέρδεψε με τους εργατοπατέρες που μαζί μπαινοβγαίνουν καθημερινά στα γραφεία της «Συγγρού».

Η επαναλαμβανόμενη προσφώνηση «σύντροφοι εργατοπατέρες» δεν δείχνει τίποτα περισσότερο από το αντικομουνιστικό παρελθόν του.

Αν νομίζει ότι μας «καρφώνει» με αυτό, τζάμπα κόπος. Το ποιοι είμαστε το ξέρουν όλοι στη Λευκάδα. Μας γνωρίζει ο κόσμος που μας εμπιστεύεται και μας εκλέγει. Γνωρίζουν ποιοι καθημερινά αγωνίζονται για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, των δικαιωμάτων που ο ίδιος και η κυβέρνηση του πετσοκόβουν, τόσο στον καιρό του μνημονίου όσο και παλιότερα.

Όσο για την μισθολογική αποκατάσταση των ένστολων που καμαρώνει, έπρεπε να ντρέπεται να το αναφέρει, αφού όταν πας και κλέβεις το κοφίνι με τα ψωμιά της οικογένειας και μετά γυρνάς και τους ρίχνεις ένα ξεροκόμματο………μόνο για έπαινο δεν είσαι. Την κλεψιά την έκανε η κυβέρνηση με τα χεράκια ψηλά των βουλευτών της συγκυβέρνησης (συγνώμη το «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» το εκφωνούσε ο κος Τζιαμτζής και όχι ο βουλευτής μας!!).

Επειδή οι αναγνώστες του απαντητικού δελτίου του βουλευτή στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, έδωσαν την απάντηση τους με τα επιτυχημένα σχόλια τους, δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε περισσότερο με αυτό το θέμα.
Έως εδώ.

ΛΕΥΚΑΔΑ 18-7-2014
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προηγουμενο αρθρο
Κάλεσμα χορηγών για το Διεθνές Φεστιβάλ Φολκλόρ
Επομενο αρθρο
Λευκαδίτικη ντοπιολαλιά - Του Δημ. Παπαδόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.