HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑπάντηση ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας στο ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας στο ΣΥΡΙΖΑ

Λευκάδα, Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Προφανώς στον ΣΥΡΙΖΑ αδυνατούν να κατανοήσουν ότι μετά από 3,5 χρόνια στις όμορφες πολυθρόνες της εξουσίας το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να απολογηθούν.

Να απολογηθούν για τα ψέματα που είπαν, για το τρίτο μνημόνιο που έφεραν, για το τέταρτο μνημόνιο που μόλις συμφώνησαν, για τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, για την επαχθή και άδικη υπερφολόγηση, για τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσαν Για το «ΌΧΙ» που μετέτρεψαν σε «ΝΑΙ» αφού πρώτα χρέωσαν τη χώρα και τους πολίτες με 100 τουλάχιστον δισεκατομμύρια. Για τα capital controls αλλά και τον αυξημένο ΦΠΑ του 24% παντού.

Να απολογηθούν για τη γενιά των 200 και 300 Ευρώ, για τη μαύρη εργασία, για το ότι κατά χιλιάδες οι νέοι άνθρωποι αφήνουν τον τόπο ψάχνοντας μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό.

Να απολογηθούν για το 1.000.000 μετανάστες που πέρασαν από την Ελλάδα μόνο το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησής τους και που απλά λιαζόντουσαν για λίγο στην πλατεία Ομονοίας στην Αθήνα και μετά εξαφανιζόντουσαν. Δηλώσεις των υπουργών τους ήταν αυτά τα λόγια!

Να απολογηθούν γιατί δέσμευσαν τη χώρα μέχρι το 2060, γιατί παρέδωσαν τη δημόσια περιουσία για 100 χρόνια, γιατί δεν «πήραν» ελάφρυνση χρέους, (κάποτε έσκιζαν τις γραβάτες τους ότι θα το πετύχουν) και γιατί το μόνο τους έμεινε είναι μια υπόσχεση για επανεξέταση το 2032!

Να απολογηθούν γιατί έδωσαν στους βόρειους γείτονες εθνότητα και γλώσσα. Με ποιους συμφώνησαν και τι ανταλλάγματα πήραν; Γιατί το μόνο αντάλλαγμα που μέχρι στιγμής φαίνεται ότι πήραν είναι η επιστροφή των μεταναστών από τις άλλες χώρες στην Ελλάδα! Και καλύτερα να σιωπούν για την εθνική γραμμή του 2009 γιατί αν την είχαν ακολουθήσει δεν θα υπέγραφαν ποτέ μια τόσο τουλάχιστον ντροπιαστική, για τη χώρα μας και την Ιστορίας της συμφωνία.

«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» είχε πει προεκλογικά ο λαϊκιστής αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.
Πράγματι, έτσι είναι. Για τον εαυτό του μίλαγε

Γραφείο Τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Λευκάδος

Προηγουμενο αρθρο
Το κρύψαμε λίγο παραπέρα!
Επομενο αρθρο
Βραδιά Όπερας: Έτσι κάνουν όλες

4 Σχόλια

  1. Jim Adams
    8 Ιουλίου 2018 at 13:06 — Απάντηση

    Αυτή η πιπίλα με τον Καρανίκα ως αντεπιχείρημα έχει καταντήσει βαρετή αν όχι αηδιαστική. Για να βγάλεις μία στοιχειώδη ανακοίνωση δεν χρειάζονται διδακτορικά γιατί αυτά υποδηλώνουν εξειδικευμένη γνώση σε ένα στενό επιστημονικό πεδίο, άφησε λοιπόν τις εξυπνάδες. Λίγες γενικέςστοιχειώδεις γνώσεις πολιτικής χρειάζεσαι και ένα μέσου επιπέδου απολυτήριο Γυμνασίου και να βάζεις και λίγο, τόσο δα, το μυαλό σου να δουλεύει και βγάζεις μία στοιχειωδώς αξιπρεπή ανακοίνωση. Α ν όμως οι συζητήσεις σου είναι επιπέδου καφενείου ή καφετέριας ιδού τα αποτελέσματα.

    • Σκεπτικιστής
      8 Ιουλίου 2018 at 20:46 — Απάντηση

      Ώστε είναι “αηδιαστική πιπίλα” να μιλάς επικριτικά για ένα αγράμματο ούφο, που έχει θέση “Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού” στο Πρωθυπουργικό Γραφείο και χρυσοπληρώνεται από το δημόσιο κορβανά για να ανεβάσει απίστευτες ανοησίες στα σόσιαλ μίντια! Οι οποίες ανοησίες, προφανώς, για σένα δεν είναι αηδιαστικές αλλά γοητευτικές. Τι να σου πω, παιδί μου! Αν χρησιμοποιούσα τη γλώσσα σας, ξέρεις τι έπρεπε να σου απαντήσω. Αλλά ευτυχώς δεν τη χρησιμοποιώ.

  2. Jim Adams
    7 Ιουλίου 2018 at 13:39 — Απάντηση

    Πολιτική ανακοίνωση επιπέδου προνήπιων γιατί αν πώ Νηπιαγωγείου θα προσβάλλω τα νήπια.Εκτός του να επαναλαμβάνουν τις βλακείεςκαι τα fake των non-papers των κεντρικών που είναι ανάξια σχολιασμού και απάντησηςδεν υπάρχει τοπικά κανείς να μπορεί να γράψει δύο αράδες με στοιχειώδεις πολιτικές θέσεις; Αν πάρω παράδειγμα τις προσφωνήσεις προς τον Μητσοτάκη του βουλευτή και του προέδρου της ΝΟΔΕ αφελής η ερώτηση μου, ρητορική.

    • Σκεπτικιστής
      8 Ιουλίου 2018 at 11:10 — Απάντηση

      Βέβαια, όταν είσαι μαθημένος με ανακοινώσεις από τη πένα του Καρανίκα (που είναι από 3 διδακτορικά και πάνω) φυσικό είναι οι άλλες ανακοινώσεις να σου φαίνονται του Νηπιαγωγείου!!! Και για να μη παρεξηγούμαι κι εγώ γελάω με τις ανακοινώσεις της ρουτίνας σαν την παραπάνω αλλά δεν μπορεί να γελάνε όσοι διαβάζουν Καρανίκα και δεν μουτζώνουν με χέρια και με πόδια!!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.