HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΑπέδρασε νικήτρια η Νίκη. 60-59 τον ΠΑΟΚ [Φωτορεπορτάζ]

Απέδρασε νικήτρια η Νίκη. 60-59 τον ΠΑΟΚ [Φωτορεπορτάζ]

Μεγάλη ανατροπή για την ομάδα της Νίκης που στο τελευταίο δεκάλεπτο έδωσε κατάθεση ψυχής και πήρε τεράστια βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας νίκη με σκορ 60-59 επί του ΠΑΟΚ.

Τίποτα δεν πήγαινε καλά στο επιθετικό κομμάτι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και σε συνδυασμό με την απουσία της Μπράουν λόγω τραυματισμού, οι λύσεις ήταν περιορισμένες. Χαρακτηριστικό στατιστικό το 1/17 τρίποντα στο τέλος του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ βρήκε ρυθμό μέσα από την σκληρή του άμυνα και στο γ’ δεκάλεπτο πήρε διψήφια διαφορά η οποία άρχισε σιγά σιγά να ψαλιδίζεται από το 25’ και μετά. Στο τελευταίο δίλεπτο το 54-59 έγινε 60-59 με σπουδαία εμφάνιση από όλα τα κορίτσια, αλλά με καθοριστική τη συμβολή της Δήμητρας Καμπουράκη που πέτυχε τα δύο τελευταία καλάθια της ομάδας, το πρώτο μάλιστα προερχόμενο από δικό της κλέψιμο.

Η νίκη αυτή ισοδυναμεί στην ουσία με απευθείας παραμονή στην Α1 και αποφυγή των play-out, αν συνυπολογιστεί και το πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών και δίνει τεράστια ψυχολογική ώθηση για το μεγάλο ραντεβού του Final Four του Κυπέλλου.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια, στους προπονητές και στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο για να μας στηρίξει!

Τα δεκάλεπτα: 9-13, 23-28, 42-50, 60-59

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας): Χαιριστανίδου 12, Τελίδου 10, Καμπουράκη 16, Γούναρη 3 (1), Ψυχογιού, Κέιντι 13, Παπαδοπούλου, Μπάρκα, Στάρα 6

ΠΑΟΚ (Μασλαρινός): Σταμπουλίδου 8, Λύμουρα 12 (1), Μαγαλιού 10 (2), Πανταζή 3, Τζένινγκ, Κατωπόδη 2, Ταρπάγκου 2, Κάμπελ 14, Bάινς 8, Κοντογεώργου

Προηγουμενο αρθρο
Το καφενείο του πάλαι ποτέ Θεμιστοκλή Καββαδά
Επομενο αρθρο
Θετικές οι εντυπώσεις από την παρουσίαση του Brand name της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.