HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΑπονομή βραβείων «Χριστόφορος Βρεττός» στον Αλέξανδρο

Απονομή βραβείων «Χριστόφορος Βρεττός» στον Αλέξανδρο

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν τον Αλέξανδρο την Κυριακή 14 Αυγούστου και περιλάμβαναν: ονοματοδοσία της πλατείας του χωριού σε πλατεία Πάνου Μανωλίτση και αφιέρωμα στα 40 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου Αλεξανδριτών Αττικής, έγινε και η απονομή των βραβείων «Χριστόφορος Βρεττός» στους μαθητές που συμμετείχαν και επρώτευσαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2016.

Οι υποψήφιοι έπρεπε να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις: να έχουν την Ελληνική υπηκοότητα ή ιθαγένεια και ο ένας τουλάχιστον από τους γονείς του να έχει καταγωγή από την κοινότητα Αλεξάνδρου. Να είναι υποψήφιοι για πρώτη φορά το έτος απονομής. Να έχουν Μ.Ο. βαθμολογίας στα εξεταζόμενα μαθήματα για την εισαγωγή σε Α.Ε.Ι. – Τ.Ε.Ι. τουλάχιστον 15,00 στην εικοσαβάθμια κλίμακα.

Το 1ο βραβείο απονεμήθηκε στην Θεοφανεία Δουβίτσα και περιλάμβανε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ. Το 2ο βραβείο απονεμήθηκε στον Γεώργιο Παπαχρήστο και χρηματικό ποσό 300 ευρώ. Απονεμήθηκαν επίσης αναμνηστικά διπλώματα στις Όλγα Βερυκίου και Ελένη Δουβίτσα.
Τις απονομές έκαναν οι: Σπύρος Νίκας, Ζώης Βρεττός, Ευγένιος Μανωλίτσης, και Κώστας Βερύκιος.

Η βραδιά έκλεισε με γλέντι και ζωντανή μουσική από την ορχήστρα «ΜΙΝΟΡΕ».

Οι φωτογραφίες και το βίντεο είναι του Κώστα Πατρίκιου

Προηγουμενο αρθρο
Μαραντοχώρι – Γράφει ο Σπύρος Φλογαΐτης
Επομενο αρθρο
Παρεμβάσεις ΠΕ και ΔΕ: Σχετικά με την τροπολογία για την ειδική αγωγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.