HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑποτελέσματα εκλογών ΕΛΜΕ Λευκάδας – Ευχαριστήρια επιστολή Ανεξάρτητης Κίνησης Καθηγητών

Αποτελέσματα εκλογών ΕΛΜΕ Λευκάδας – Ευχαριστήρια επιστολή Ανεξάρτητης Κίνησης Καθηγητών

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Με τη στήριξή και την ψήφο σας, στις εκλογές της Τετάρτης 14 Οκτωβρίου, αναδείξατε πρώτη δύναμη στην ΕΛΜΕ την Πρωτοβουλία Συνδικαλιστικής Έκφρασης Καθηγητών Λευκάδας.

Για πρώτη φορά, διαμορφώθηκε ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο με τη δυναμική συμμετοχή της Ανεξάρτητης Κίνησής Καθηγητών, της Αγωνιστικής Εκπαιδευτικής Κίνησης και ανεξάρτητων καθηγητών για τις εκλογές της ΕΛΜΕ, οπού και πήρε την Πρώτη θέση. Το μήνυμα της ελπίδας, της ευθύνης και της ανατροπής διαχέεται στη Λευκάδα.

Με γνώμονα το συμφέρον του δημόσιου σχολείου, των μαθητών και των εκπαιδευτικών με βασικές μας αρχές τον μη κυβερνητικό συνδικαλισμό, την αλληλεγγύη και τη διεκδίκηση συνεχίζουμε τον αγώνα που χρειάζεται ο κλάδος και ο λαός μας σε όλα τα επίπεδα με μαζικούς αγώνες, με παρεμβάσεις στον τύπο, με ενημέρωση των συναδέλφων για όλα τα εκπαιδευτικά ζητήματα, και γενικότερα για όλες τις εξελίξεις στην Παιδεία και την κοινωνία.

Στοχεύουμε στην ενότητα του κλάδου μας και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον ΑΓΩΝΑ της διεκδίκησης για το δωρεάν δημόσιο σχολείο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, για όλους εσάς που στηρίξατε την Πρωτοβουλία Συνδικαλιστικής Έκφρασης Καθηγητών Λευκάδας. Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την ενότητα του κλάδου μας, για δυναμικούς αγώνες και για την ανατροπή της κατάστασης που βιώνουμε!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν σε μια εκλογική διαδικασία που ξεπέρασε σε ποσοστό συμμετοχής κάθε προσδοκία καθώς είναι το μεγαλύτερο των τελευταίων ετών.

Χαιρετίζουμε την συμμετοχή στις εκλογές της ΕΛΜΕ Λευκάδας τις δύο νέες παρατάξεις: Πορεία Αριστερή – Ανεξάρτητο Σχήμα Καθηγητών και Αριστερή Παρέμβαση Καθηγητών Λευκάδας, και την εκλογή τους στο νέο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λευκάδας.

Μαζί με σας διαλέγουμε το δύσκολο, αλλά εφικτό δρόμο, της ανατροπής των κομματικών παρατάξεων και τη δημιουργία μια Νέας Αντίληψης για τη λειτουργία και το ρόλο του Συνδικάτου.
Το κίνημα δεν πρέπει να περιμένει και να είναι σε αναμονή. Η κυβέρνηση πιστή στις δεσμεύσεις της ΕΕ, του Δημοσιονομικού Συμφώνου και του ΟΟΣΑ, αναλαμβάνει να υλοποιήσει όλα τα μνημόνια. Πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις (χωρίς ανάθεση) για να ξεκινήσει ο αγώνας και να πάρει αποφασιστικά χαρακτηριστικά, ώστε να μην περάσουν τα νέα βάρβαρα μέτρα. Για να ανατραπεί η αντιεκπαιδευτική, αντεργατική, αντιλαϊκή πολιτική.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΕΛΜΕ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

ΨΗΦΙΣΑΝ 190
ΑΚΥΡΑ 4
ΛΕΥΚΑ 9
ΕΓΚΥΡΑ 177

«ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» : 79

ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ

1. Βλάχος Ηλίας (49)
2. Λώλης Χρήστος (42)
3. Τσιόκος Απόστολος (38)

«ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» : 54

ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ

1. Κώστογλου Ειρήνη (25)
2. Παναρίτου Κωνσταντίνα (34)

«ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» : 30

ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ

1. Πουτόκας Θανάσης (22)

«ΠΟΡΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ » :14

ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ

1. Βάρσος Δημήτρης (11)

Για το Εποπτικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ εκλέγονται:

«ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ»
1. Λογοθέτης Επαμεινόντας (23)
2. Πρωτοψάλτης Νικόλαος (21)

«ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ»
1. Καζολή Αθανασία (18)

Προηγουμενο αρθρο
Αναλυτική ενημέρωση για Σκορπιό από τον τ. βουλευτή Σταύρο Γρηγόρη
Επομενο αρθρο
Προτιμώ να παρακολουθώ τα χρώματα να γεννιούνται!

3 Σχόλια

  1. Theou thelodos
    1 Νοεμβρίου 2015 at 01:11 — Απάντηση

    Στο νέο ΔΣ της Ελμε Λευκάδας υπάρχουν όλα τα φρούτα της πιάτσας.Υπάρχουν και εξαιρετικά στελέχοι – εκπρόσωποι των καθηγητών που υπηρετούν το “κοινό” και σωστό για το τόπο.
    Π.χ. κύριος Χάχας τα λέει πολύ καλά για τις “καριέρες και πολυκατοικίες με «τ’απογευματινά»΄’.
    Στηρίζουν τον κακομοίρη καθηγητή σε υπηρεσιακά θέματα και φυσικά τον απλό μαθητή που είναι για λύπηση. Παροχή υπηρεσιών πρωινού και απογευματινού τύπου με το αζημίωτο.Φυσικά η βιτρίνα λέει ότι δεν βγαίνω και είμαι αριστερός.Με τέτοια στελέχη μάλλον για κλείσιμο είστε και όχι στο δρόμο της ανατροπής των κομματικών παρατάξεων είστε.

  2. Χάχας!
    21 Οκτωβρίου 2015 at 22:22 — Απάντηση

    χα!χα! μ’έκανες και γέλασα, ωραίο ανέκδοτο στ’αλήθεια κ.Αναμένοντα! Με την αναμονή θα μείνεις! Για κοίτα καλύτερα στο νέο συμβούλιο! Ποιός περιμένεις ν’αντιδράσει; καποιοι απ’αυτους έχουν χτίσει καριέρες και πολυκατοικίες με “τ’απογευματινά”. Κάποιοι άλλοι δε, είναι ταυτόχρονα και σε συμβούλια Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, κάποιοι άλλοι πρωην ίσως και νυν μέλη της Ένωσης Γονέων. Αμέ! να πιάσουν όλα τα πόστα για να είναι καλυμένοι, να μη τους ακουμπάει κανείς, να καταστέλλουν και να σαμποτάρουν οπιονδήποτε και οτιδήποτε τους πάει κόντρα. Άβατο κύριοι Άβατο!! Σα δε ντρεπόμαστε λέω ‘γω, λίγη τσίπα δε βλάπτει……

  3. Αναμένοντες
    21 Οκτωβρίου 2015 at 18:44 — Απάντηση

    Συγχαρητήρια! :Αντε βρε να δούμε και μεις οι γονείς μια άσπρη μέρα, μπας και γίνει και καμιά κίνηση συμπαράστασης, κινητοποίησης και κάθαρσης στην παραπαιδεία της Λευκάδας απ’ τα διορισμένα σας μέλη. Ελπίζω το “νέο συμβούλιο” να κάνει κάτι αυτή τη φορά και να συμμαζέψει την κατάσταση που έχει πάρει τρελές και θρασύτατες διαστάσεις. Όχι μόνο βαρύγδουπες δηλώσεις, στην πράξη να σας δούμε. Για διοργανώστε και κανένα συλλαλητήριο” μ’αυτό και μόνο το θέμα” και τότε βλέπουμε πόση συμπαράσταση θα έχετε από ΟΟΟΟΟΛΛΟΥΣ τους γονείς. Δεν αντέχουμε άλλο αυτή την αφαίμαξη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.