HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑποφάσεις 20ης τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

Αποφάσεις 20ης τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας, στην 20η τακτική συνεδρίαση της 18ης Ιουλίου 2018 συζήτησε και, μεταξύ άλλων, αποφάσισε:
Την έγκριση της μελέτης, των τευχών δημοπράτησης και τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ Δ.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ – ΚΑΡΥΑΣ», προϋπολογισμού 240.000,00 €.

Την έγκριση της μελέτης, των τευχών δημοπράτησης και τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ Δ.Ε. ΚΑΛΑΜΟΥ» προυπολογισμού.50.000,00 €.

Την έγκριση της μελέτης, των τευχών δημοπράτησης και τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «ΑΝΟΡΥΞΗ ΥΔΡΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥ», προϋπολογισμού 9.999,48 €.

Την έγκριση της μελέτης, των τευχών δημοπράτησης και τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗ Δ.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ», προϋπολογισμού 79.144,00 €

Την έγκριση της μελέτης, των τευχών δημοπράτησης και τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ ΔΕΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ», προϋπολογισμού 50.000,00 €.

Τη συμμετοχή του Δήμου Λευκάδας ως συνδιοργανωτή στις εκδηλώσεις Πολιτιστικών και Αθλητικών Σωματείων και Συλλόγων και επιχορήγησή τους για το έτος 2018.

Να ζητήσει:

την οριστική ανάκληση των αποφάσεων της μίσθωσης του παλαιού Αιγιαλού όπως και την παραχώρηση απλής χρήσεως της παραλίας «ΜΥΛΟΣ», τόσο από την ΕΤ.Α.Δ. όσο και από την Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας ως εποπτεύουσα της Κτηματικής Υπηρεσίας.
Να αλλάξει άμεσα το ισχύον θεσμικό πλαίσιο που αφορά την χρήση και εκμετάλλευση αιγιαλού και της παραλίας και να δοθεί αποκλειστικά και μόνο στους ΟΤΑ η αρμοδιότητα διοίκησης και διαχείρισης του αιγιαλού και παραλίας στα όρια δικαιοδοσίας τους.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Δήμος Λευκάδας: παραχώρηση λεωφορείου στην 4η Μ.Σ.Ε.Π.
Επομενο αρθρο
Ο Μύλος της Έριδος κι ένα κρινάκι!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.