HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑποφάσεις 36ης Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας

Αποφάσεις 36ης Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας, στην Τακτική Συνεδρίαση της 10ης Δεκεμβρίου 2018, συζήτησε και, μεταξύ άλλων, αποφάσισε:

Την αποδοχή χρηματοδότησης διακοσίων χιλιάδων ευρώ (200.000,00 €) από το Υπουργείο Εσωτερικών, για την υλοποίηση του έργου «Χρηματοδότηση του Δήμου Λευκάδας του Ν. Λευκάδας για την πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών που προκαλούνται από θεομηνίες»

Την έγκριση εκκίνησης διαδικασίας ανάθεσης δημόσιας σύμβασης εκπόνησης μελέτης με τίτλο «ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ», προϋπολογισμού 74.400,00 €.

Την έγκριση μελέτης, τευχών δημοπράτησης και καθορισμό τρόπου εκτέλεσης του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΝΥΔΡΙΟΥ», προϋπολογισμού 7.000,00€.

Τη δωρεάν παραχώρηση χρήσης αίθουσας του πρώην Δημοτικού Σχολείου Δραγάνου στον Σύλλογο απανταχού Δραγανιτών ” Η Υπαπαντή του Κυρίου” και τη δωρεάν παραχώρηση χρήσης αίθουσας του πρώην Δημοτικού Σχολείου Πόρου στον Πολιτιστικό-Εξωραϊστικό-Περιβ/κο – Αθλητικό – Επιμορφωτικό – Τουριστικό Σύλλογο – Όμιλο Πόρου “Ο ΠΥΡΓΟΣ”.

Την υποβολή αίτησης επιχορήγησης του Δήμου Λευκάδας για την προσαρμογή λειτουργούντων δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών Σταθμών στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης.
Την έγκριση μελετών και τροποποίηση του τεχνικού δελτίου πράξης «Αγκυροβόλιο τουριστικών σκαφών Βασιλικής» με την ένταξη δύο νέων υποέργων «Ράμπα Πρόσβασης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου» & «Κατασκευή δρόμου πρόσβασης προς εξυπηρέτηση του υποέργου ‘’Ράμπα Πρόσβασης Ε/Γ/ Ο/Γ πλοίου’’».

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Ευχές Χριστουγέννων με ένα παραμύθι από τον σύνδεσμο Φιλολόγων Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Έγκριση χρηματοδότησης για εκσυγχρονισμό σε λιμάνια Λιμενικού Ταμείου Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.