HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑσημένια Πανελληνιονίκης η Ευδοξία Κουρέτση του ΑΣΛ Φίλανδρος

Ασημένια Πανελληνιονίκης η Ευδοξία Κουρέτση του ΑΣΛ Φίλανδρος

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 7-8 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη, η Ευδοξία Κουρέτση αγωνίστηκε στο Έπταθλο Κορασίδων όπου κατέλαβε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο με νέο ατομικό ρεκόρ 4520 βαθμών. Για να φτάσει σε αυτή την μεγάλη επιτυχία χρειάστηκε να κάνει ατομικά ρεκόρ στα 6 από τα 7 αγωνίσματα πλην του άλματος σε ύψος και να κερδίσει και δύο εξ αυτών, Ακοντισμό και 800μ!

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ στην πρωταθλήτριά μας η οποία με καθημερινές 3ωρες και 4ωρες προπονήσεις ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών και ξεπερνώντας σημαντικές ελλείψεις σε προπονητικό εξοπλισμό του Δημοτικού Σταδίου που ανελλιπώς έχουμε επισημάνει στους τοπικούς φορείς, συνεχίζει να αποδεικνύει ότι όλα είναι δυνατά, αρκεί να υπάρχει η θέληση. Ελπίζοντας στο μέλλον να μην φτάνει μόνο η θέληση των αθλητών αλλά να υπάρχει και ενεργή συντήρηση και παροχή εξοπλισμού προς τους αθλητές του κλασσικού αθλητισμού από τους τοπικούς φορείς προκειμένου ο στίβος της Λευκάδας να πάει ακόμα καλύτερα.

Ένα εξίσου μεγάλο μπράβο αξίζει και στον προπονητή του αγωνιστικού τμήματος Γεώργιο Ιωακειμίδη, ο οποίος την οδήγησε στη μεγάλη αυτή επιτυχία και αφιερώνει ατέλειωτες ώρες στο γήπεδο για όλους τους αθλητές του αγωνιστικού τμήματος του Συλλόγου μας καθώς και στον ίδιο τον Φίλανδρο, διοίκηση και μέλη που στέκονται αρωγοί στην όλη προσπάθεια.

Να τους ευχηθούμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!

Τις ευχαριστίες μας για μια ακόμη φορά στους χορηγούς μας που η πολύτιμη στήριξη τους έφερε το ασημένιο μετάλλιο στη Λευκάδα:
Daglas Trade Group
Αστέρια Μεγανήσι
Λατομεία Σολδάτος
PROFI Τεχνικό Super Market
La Piazza Cafe
Katsenos Collezione Κατάστημα Ανδρικών Ενδυμάτων
O2 Κατάστημα Αθλητικών Ειδών
Butterfly Shoes & Kids wear
Express Market
ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ ΑΣ-Κ
ΚΤΕΛ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
PHYSICAL FITNESS γυμναστήριο

Προηγουμενο αρθρο
Συνελήφθη 47χρονος αλλοδαπός για κλοπή στη Βασιλική Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Πήλινη πλάκα με στίχους της Οδύσσειας ανακαλύφθηκε στην Ολυμπία - Έντονο διεθνές ενδιαφέρον

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.