HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες στο Θέρμο Αγρινίου – Θρίλερ με απανθρακωμένο πτώμα

Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες στο Θέρμο Αγρινίου – Θρίλερ με απανθρακωμένο πτώμα

Κινητοποίηση της Αστυνομίας στην περιοχή του Θέρμου, μετά την ανακάλυψη ενός απανθρακωμένου πτώματος μέσα σε αυτοκίνητο κοντά στο χωριό της Αμβρακιάς.

Αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις σπεύδουν αυτή τη στιγμή στο σημείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του agriniopress.gr μέχρι να φτάσει στο σημείο όχημα της Πυροσβεστικής, η φωτιά είχε σβήσει, αφού πρώτα κατέκαψε τα πάντα, ενώ όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το όχημα είναι υγραεριοκίνητο.

Το αυτοκίνητο φαίνεται να έχει βγει αριστερά στον δρόμο προς Αμβρακιά και έχει γύρει προς στα αριστερά, από τη θέση του οδηγού. Αυτό δίνει την αρχική εντύπωση εκτροπής και εγκλωβισμού του οδηγού, όμως είναι πολύ νωρίς ακόμη για συμπεράσματα. Το απανθρακωμένο πτώμα δεν έχει ανασυρθεί, αφού στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής. Δεν μπορεί ακόμη να αποσαφηνιστεί εάν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα.

Πηγή: agriniopress

Προηγουμενο αρθρο
Οι Εγκρεμοί ανάμεσα στα 12 μέρη του πλανήτη με τα πιο γαλάζια νερά
Επομενο αρθρο
Ο Λευκαδίτης ξυλουργός που έφτιαξε το δικό του «ξύλινο brand»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.