HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΒράβευση αριστούχων μαθητών της πόλης της Λευκάδας

Βράβευση αριστούχων μαθητών της πόλης της Λευκάδας

Όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια με το πέρας των εργασιών του ετήσιου συμποσίου της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών γίνεται και η βράβευση των μαθητών των Σχολείων της πόλης της Λευκάδας (ένα αγόρι και ένα κορίτσι) που αρίστευσαν κατά το προηγούμενο σχολικό έτος.

Τα χρηματικά βραβεία συνοδευόμενα από έπαινο θεσμοθετήθηκαν μετά από επιθυμία και χρηματοδότηση των μεγάλων δωρητών της Λευκάδας Πέτρου και Νίτας Αργύρη.

Την Παρασκευή 9 Αυγούστου μετά την λήξη των εργασιών του ΚΔ’ συμποσίου της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών που φέτος είχε θέμα: «η εξέγερση των Λευκαδίων κατά της Αγγλοκρατίας το 1819», πραγματοποιήθηκε και η απονομή των βραβείων στους αριστεύσαντες μαθητές, σε ένα αγόρι τον Αλέξανδρο Ντίνο και δυο (ισοβαθμήσαντα κορίτσια) την Αλίκη Τσαμοπούλου – Δαμιανή και Λήδα Σιώζου.

Οι απονομές έγιναν από τον βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά, τον αντιδήμαρχο Μάρκο Νικητάκη και την προϊσταμένη της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Μαρία Ρούσου.

Προηγουμενο αρθρο
Μουσικοθεατρική παράσταση «Μποεμπράλε» του Σπύρου Γλένη
Επομενο αρθρο
Αμεση απόσυρση γνωστού λευκού τυριού από τον ΕΦΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.