HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔήμος Λευκάδας: Απομάκρυνση εμποδίων από κοινόχρηστους χώρους και οδούς

Δήμος Λευκάδας: Απομάκρυνση εμποδίων από κοινόχρηστους χώρους και οδούς

Βάσει των διατάξεων του Ν. 1080/80 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει και σύμφωνα με τον Κανονισμό Χρήσης Παραχωρούμενων Κοινοχρήστων Χώρων (αριθμ. απόφ. 55/2015 Δ.Σ), για την ομαλή λειτουργία της πόλης, σας εφιστούμε την προσοχή για την απομάκρυνση εμποδίων και κάθε είδους αντικειμένου χωρίς αδειοδότηση από τους κοινόχρηστους χώρους (πεζοδρόμια, πεζόδρομοι, πλατείες, οδόστρωμα) έως την Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου 2019.

Αναμένουμε την ανταπόκρισή σας και την συνδρομή σας στον ευπρεπισμό της πόλης και για την απρόσκοπτη διέλευση των πεζών, κατοίκων και επισκεπτών, αλλιώς θα εφαρμοστούν οι σχετικές διατάξεις.

Ο Δήμαρχος

ΚΑΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Προηγουμενο αρθρο
Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Μάκη Πεταλά
Επομενο αρθρο
Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Ιράς Λευκάδας

2 Σχόλια

  1. αποστολος
    8 Σεπτεμβρίου 2019 at 13:55 — Απάντηση

    Δημαρχε το λες αληθεις για τα τραπεζια??Εσυ θα ριξεις μια ματια στα πεζοδρομια της κ.αγορας που δεν μπορουμε να περασουμε?Γιατι η δημ.αστυνομια τα βλεοει αλλα πουλαει μονο υφος!! Ακου καλα!!

  2. Γαζής Σπυρος
    7 Σεπτεμβρίου 2019 at 15:02 — Απάντηση

    Καλή αρχη με τα τραπεζοκαθίσματα για αυτό σε ψηφίσαμε κ Δήμαρχε μην αντιγράφεις τον προηγούμενο Δήμαρχο ξεκινά την θητια σου με προβλήματα ανάπτυξης της Λευκαδας και όχι με τραπεζοκαθίσματα 40 ημερών ένας υποστηριχτής στις εκλογές ευχαριστω

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.