HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔήμος Λευκάδας και «Αντελικός» Σύβρου: Περπατώντας στο εκπληκτικό Μονοπάτι των Πηγών και στο Φαράγγι της Δάφνης

Δήμος Λευκάδας και «Αντελικός» Σύβρου: Περπατώντας στο εκπληκτικό Μονοπάτι των Πηγών και στο Φαράγγι της Δάφνης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δήμος Λευκάδας και «Αντελικός» Σύβρου:
Περπατώντας στο εκπληκτικό Μονοπάτι των Πηγών και στο Φαράγγι της Δάφνης

Την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη διαδρομή στο Μονοπάτι των Πηγών, μέσα από μια εκπληκτική περιήγηση στις πηγές Βρυσούλα και Καλύβα (Σύβρος), Αρχοντικό (Άγιος Ηλίας), Κερασιά (Σύβρος), Γάζαινα, Κλιματσά, Μακρυθόδωρου, Κανάλι (Βουρνικάς), Αντελικός και Φαράγγι της Δάφνης (Σύβρος).

Ήταν μια συνδιοργάνωση του Δήμου Λευκάδας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Σύβρου «Αντελικός», στην προσπάθεια ανάδειξης του Μονοπατιού των Πηγών και κυρίως του Φαραγγιού της Δάφνης, που ήταν επισκέψιμο για πρώτη φορά μετά τις προσεκτικές εργασίες-παρεμβάσεις από τον Δήμο που ξεκίνησαν και θα συνεχιστούν με στόχο την ήπια αξιοποίησή του.

Στην περιήγηση και με την καθοδήγηση ντόπιων οδηγών συμμετείχαν πάνω από 100 άτομα, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόρης Γκογκάκης, οι Αντιδήμαρχοι Μάρκος Νικητάκης, Θανάσης Περδικάρης, Κώστας Σέρβος και Φίλιππος Κούρτης, μέλη του Συλλόγου «Αντελικός» και του Ορειβατικού Συλλόγου Πρέβεζας, αρκετοί αλλοδαποί επισκέπτες και συμπολίτες μας από την περιοχή και τον υπόλοιπο Δήμο, μεταξύ των οποίων και παιδιά. Ευχαριστούμε όλους θερμά για τη συμμετοχή τους.

Επίσης ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Συλλόγου «Αντελικός» Βασίλη Δευτεραίο αλλά και τα μέλη του για την εξαιρετική διαχρονική συνεργασία και τη φιλοξενία και όσους βοήθησαν και βοηθούν και συνεργάζονται στην προσπάθεια για την ανάδειξη και αξιοποίηση του δικτύου των μονοπατιών και κυρίως το εκπληκτικής ομορφιάς Φαράγγι της Δάφνης.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Σύλληψη στη Λευκάδα για ηχορύπανση
Επομενο αρθρο
Ένα χρόνο κολλημένη η σύνδεση της Λευκάδας με Βόνιτσα & Άκτιο

4 Σχόλια

  1. Kogion
    5 Ιουλίου 2018 at 23:01 — Απάντηση

    Και ποιο ήταν ακριβώς το έργο του Δημου σε όλο αυτό; Να μας ενημερώσει κάποιος;

  2. anwnimos
    5 Ιουλίου 2018 at 11:57 — Απάντηση

    Πραγματικά έχει παραξεφύγει η κατάσταση…!!!!
    Μα καλά δελτίο τύπου του Δήμου και φωτογραφίες για μια πεζοπορία???? Πόσο θα ευτελιστεί ακόμα το κύρος του θεσμού Δήμου Λευκάδας?? Τέτοια γελοία επικοινωνιακή προπαγάνδα καμία άλλη Δημοτική Αρχή ποτέ πριν. Για να μην πούμε ότι αυτή τη βόλτα την έχουμε πληρώσει οι Δημότες. 15.000,00€ μας κόστισε αυτή η βόλτα. Κι αυτό γιατί με αυτά τα λεφτά πληρώσαμε μελέτη για μονοπάτια που δεν φτιάχτηκε ποτέ κανένα και τώρα για να το κάνουμε γαργάρα και να θολώσουμε τα νερά βρήκαμε ευκαιρία το μονοπάτι αυτό του Αντελικου. Παρασιτικός κισσός προπαγάνδας η Δημοτική Αρχή.

  3. Γιάννης
    4 Ιουλίου 2018 at 23:18 — Απάντηση

    Και που είσαι τι θα δούμε ακόμα. Δεν θα αφήσουν τίποτα σε ησυχία. Έχουν ξεκινήσει κανονική προεκλογική εκστρατεία ένα χρόνο νωρίτερα. Θα τρίβουμε τα μάτια μας. Ποντάρουν στην ασθενή μνήμη των δημοτών. Θα μεταχειριστούν και μεταχειρίζονται θεμιτά και αθέμιτα μέσα. Τώρα από που και ως που, περιμένουν οι Συριζαίοι να επανεκλέγουν στη Λευκάδα είναι άξιο απορίας.

    Εντάξει, δεν έχουν έλεγχο και αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο, μεταχειρίζονται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέχρι αηδίας, έχουν βρει πρόθυμους προπαγανδιστές, θα κουρσέψουν συλλόγους και σωματεία, αλλά ας μην ξεχνούν πως στις καλύτερες συνθήκες η εκλογική τους δύναμη δεν ξεπερνά το 5%.

    Όσα κουστούμια και να φορέσουν, σε όσα εγκαίνια Κινέζων και αν παραστούν, θα παραμείνουν πάντα αυτοί που αλυσοδένονταν και οι οπαδοί του δεν πληρώνω. Γιατί αυτά που δεν πλήρωναν αυτοί, τα πληρώνουμε εμείς σήμερα.

  4. Κωστας
    4 Ιουλίου 2018 at 22:30 — Απάντηση

    Αχ ρε Γρηγορη,πως εγινες κι εσυ φανατικος και σε στηνουν για μια φωτο επικοινωνιας.
    Καλη η διαδρομη πολυ καλος ο συλλογος μας αλλα τι ηρθαν τα κουχτια της εξουσιας??Αφηστε μας βρε παιδια,βαρυδια κουβαλατε…

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.