HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔελτίο Τύπου Α.Γ.Α Ευκλέα Λευκάδας

Δελτίο Τύπου Α.Γ.Α Ευκλέα Λευκάδας

Μετά την επιτυχία του Ευκλέα Διστόμου στο πρωτάθλημα Ζευς στην Αθήνα με 1 χρυσό 1 ασημένιο και 2 χάλκινα μετάλλια το Δ.Σ του Ευκλέα Λευκάδας σας ενημερώνει ότι διοργανώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες επίδειξης Taekwon-Do sto 1o Γυμνάσιο-Λύκειο Λευκάδας μεταξύ του Ευκλέα Λευκάδας, Πρέβεζας, Καναλίου, Καναλακίου και Πλαγιάς.
Πάνω από 100 αθλητές ηλικιών από 4 έως 10 χρονών αγωνίστηκαν και διεκδίκησαν την πρώτη και δεύτερη θέση και προσέφεραν το ανάλογο θέαμα στους παρευρισκόμενους γονείς.

Μεγάλη τιμή για τον σύλλογό μας και την διοργάνωση η παρουσία και ο χαιρετισμός του προέδρου της Ελληνικής ομοσπονδίας του BOX SAVVATE κου Κάκου Χρήστου με τον οποίο ξεκινάει μια καινούργια συνεργασία δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι οι πολεμικές τέχνες και οι πρεσβευτές τους δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν και μόνο η συνεργασία θα μας κάνει δυνατότερους και καλύτερους

link με φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες

Προηγουμενο αρθρο
Ο Δήμος Λευκάδας θεωρεί θετικές τις πρωτοβουλίες για την τουριστική προβολή αλλά...
Επομενο αρθρο
Ερώτηση Θανάση Καββαδά για την εκταμίευση των 1,65 εκατ. από το ταμείο αλληλεγγύης της Ε.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.