HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΔεν είναι ποδόσφαιρο στις 11 το πρωί με την τσίμπλα στα μάτια …

Δεν είναι ποδόσφαιρο στις 11 το πρωί με την τσίμπλα στα μάτια …

Γράφει ο Αθλητικός Σχολιαστής

ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ – ΙΩΝΕΣ: ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ! 1 -1 ΑΝΤΙ 4 -1…

Μια τεράστια ευκαιρία έχασε χθες Ο ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ να πάρει το τρίποντο της νίκης, το οποίο δικαιούνταν απόλυτα με τις τόσες κραυγαλέες ευκαιρίες που έχασε, απέναντι στην συμπαθέστατη και καθαρά αθλητικότατη ομάδα του Αγίου Νικολάου. Ο αγώνας έγινε στην … αντιποδοσφαιρική ώρα στις 11 το πρωί!!!

Ειλικρινά δεν ξέρουμε τι θα κάνετε Κ. Κάρτσακλα και Κ. Καββαδά, αν σας λείπουν διαιτητές ή δεν σας λείπουν, αλλά αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο στις 11 το πρωί!!! Είναι τιμωρία, είναι αγγαρεία, είναι απαράδεκτο… Δεν είναι δυνατόν ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ να ορίζεται παιγνίδια αυτή την ώρα.

Bρέστε λύση, για αυτό σας εξέλεξε ο ποδοσφαιρόκοσμος των δύο νομών… Σε κάθε χωριό ένας τέτοιος αγώνας είναι ένα κοινωνικό γεγονός, είναι μια ωραία αφορμή να βγει ο κόσμος των χωριών απ’ το σπίτι του και σεις τον τιμωρείτε στέλνοντας ελάχιστο κόσμο στο γήπεδο και αυτόν τον ελάχιστο κόσμο Κυριακάτικα μπονόρα-μπονόρα, με την τσίμπλα στα μάτια …

Στα του αγώνα. Ένα σκορ 4-1 υπέρ του γηπεδούχου ΠΑΣ θα ήταν η πιστότερη απεικόνιση του αγώνα. Δυστυχώς, όμως, στο ποδόσφαιρο υπάρχει αυτός ο άτιμος ο άγραφος νόμος που υπαγορεύει πως, αν χάνεις ευκαιρίες την μια μετά την άλλη, τότε κινδυνεύεις να πάθεις ζημιά. Και δυστυχώς την έπαθε την ζημιά ο ΠΑΣ χάνοντας ένα δικό του παιγνίδι, αφού έπαιξε μονότερμα τους Ίωνες, τους σφυροκοπούσε συνεχώς, έχανε ευκαιρίες και στο τέλος δέχτηκε την ισοφάριση από μια στημένη φάση, ένα φάουλ που μέτρησε καθοριστικά.

Η όλη εικόνα της ομάδος του ΠΑΣ, πέραν απ’ το συμπτωματικό και άτυχο 1 -1, στέλνει, πάντως, αισιόδοξα μηνύματα στον κόσμο των Σφακιωτών. Ο νέος προπονητής ο Δημήτρης ο Ζακυνθινός κάνει πολλή καλή δουλειά και σε πειθαρχία και σε φυσική κατάσταση και δεν είναι μακριά η μέρα που θα έρθουν και τα αποτελέσματα, γιατί όλοι οι ποδοσφαιράνθρωποι παραδέχονται πως, το έμψυχο δυναμικό της ομάδος, είναι πάρα πολύ καλό και η βαθμολογική του θέση δεν εκφράζει την αξία του και την ποιότητά του.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η άριστη φιλοξενία των Σφακισάνων στους Αϊνικολιώτες και άψογη διαιτησία του Πάτση και των εποπτών του, μια διαιτησία που πέρασε εντελώς αθόρυβα, χωρίς ίχνος διαμαρτυρίας απ’ τους πάγκους και την εξέδρα…

Προηγουμενο αρθρο
Θριαμβευτής από τη Κέρκυρα επέστρεψε ο Τηλυκράτης
Επομενο αρθρο
Αποτελέσματα εκλογών της κεντροαριστεράς στο Νομό Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.