HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΔεν τα κατάφερε η Δόξα απέναντι στα Τρίκαλα

Δεν τα κατάφερε η Δόξα απέναντι στα Τρίκαλα

Η σημερινή μέρα (26/12) δεν ήταν σε εορταστικά πλαίσια για τη Δόξα, αφού γνώρισε την ήττα από τα Τρίκαλα με 72-80.

Τα Τρίκαλα μια ομάδα με τις ίδιες βλέψεις με τη Δόξα αποδείχτηκαν σκληρό καρύδι και κατάφεραν να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα από το γήπεδο, ρίχνοντας σε περιπέτειες την ομάδα της Δόξας.

Ο αγώνας ήταν δυνατός με εναλλαγές στο σκορ με την ομάδα των Τρικάλων να στέκει καλύτερα στο γήπεδο στο Α ημίχρονο. Με την έναρξη του 3ου δεκαλέπτου οι παίχτες της Δόξας παίζοντας πιο οργανωμένα και με μεγαλύτερη ευστοχία κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, φτάνοντας τη διαφορά ακόμα και στους 12 πόντους.

Το καθοριστικό δεκάλεπτο ήταν το 4ο όπου η Δόξα φάνηκε αποδιοργανωμένη, χάνοντας πολλές επιθέσεις, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να ροκανίσουν τη διαφορά και να πάρουν προβάδισμα στο σκορ από τα μέσα του δεκαλέπτου, που διατήρησαν μέχρι το τέλος του αγώνα.

Τώρα η Δόξα θα πρέπει να προσέξει πολύ και να καταφέρει να κερδίσει κάποιους αγώνες με ομάδες του ίδιου βεληνεκούς για να αποφύγει τα χειρότερα.

Δεκάλεπτα: 14-18, 39-38, 60-51, 72-80.

Προηγουμενο αρθρο
Η Φιλαρμονική στο κλειστό γήπεδο στον αγώνα της Δόξας με τα Τρίκαλα
Επομενο αρθρο
Τα πριγκιπόπουλα του Πολυτεχνείου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.