HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΔημιουργία εντυπώσεων στο Forum Λευκάδας απο τον κ. Ζώη Μικρώνη [video]

Δημιουργία εντυπώσεων στο Forum Λευκάδας απο τον κ. Ζώη Μικρώνη [video]

«Οι τουριστικές υποδομές και οι οδικοί άξονες στην Λευκάδα», ήταν το θέμα που ακολούθησε τους χαιρετισμούς των σημερινών εγκαινίων του Forum, που πραγματοποιεί το Επιμελητήριο Λευκάδας. (θα αναφερθούμε σε άλλο άρθρο μας για την έναρξη του Forum.) Ομιλητές αυτής της ενότητας ήταν ο βουλευτής κ. Θανάσης Καββαδάς και ο πρώην βουλευτής κ. Ξενοφών Βεργίνης.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Καββαδάς μεταξύ άλλων ανέφερε, πως, ήταν μεγάλο λάθος η ακύρωση του έτοιμου έργου της ζεύξης της Λευκάδας. Αν ξεκινούσαμε ένα τέτοιο έργο σήμερα με τις καλύτερες προϋποθέσεις θα έπαιρνε 5 χρόνια μέχρι  να ολοκληρωθεί. Η Σαλαμίνα συνέχισε, (το έργο έβγαινε για εκδήλωση ενδιαφέροντος μαζί με αυτό της Λευκάδας), αυτή τη στιγμή πάει για δημοπράτηση.

Ανέφερε ακόμα την καθυστέρηση στα έργα αποκατάστασης των προσβάσεων στις παραλίες του Γιαλού και των Εγκρεμνών, καθώς και την καθυστέρηση του έργου της Λαγκάδας.

Λίγο πριν ολοκληρώσει την ομιλία του ο βουλευτής, ο κ. Ζώης Μικρώνης τον διέκοψε, σηκώθηκε από τη θέση του, δηλώνοντας πως θα αποχωρήσει. «Δεν βλέπετε τίποτα καλό να έγινε», δήλωσε, αναφέροντας τους οδικούς άξονες που παραδόθηκαν στην κυκλοφορία και τα χρήματα που ήρθαν στο νησί λόγω των σεισμών. Στην συζήτηση παρενέβη και ο πρώην πρόεδρος του ΚΤΕΛ κ. Βλάχος. Ο κ. Μικρώνης αποχώρησε από την αίθουσα και την ίδια στιγμή αποχώρησε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γκογκάκης, καθώς και ο αντιδήμαρχος κ. Σέρβος.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου διευκρίνισε στη συνέχεια, πως ο κ. Καββαδάς κλήθηκε να μιλήσει ως βουλευτής του νησιού. Το ίδιο θα γινόταν αν στη θέση του ήταν άλλος βουλευτής, οποιουδήποτε κόμματος. Ανέφερε ακόμα πως προσκλήθηκε και ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος και όλοι οι τοπικοί παράγοντες, αλλά για διάφορους λόγους δεν παρευρέθηκαν.

Θα αφήσουμε κατά μέρος την προσωπική άποψη που σχηματίσαμε από το επεισόδιο. Ο τόνος της ομιλίας του βουλευτή ήταν ηπιότατος και καθολου εριστικός. Οι απλοί  κανόνες της ευπρέπειας και του διαλόγου επιτάσσουν: ακούμε τον ομιλητή μας και στη συνέχεια ζητάμε το λόγο…

Το βίντεο είναι μέρος της αντιπαράθεσης.

Προηγουμενο αρθρο
Ομαδική σφαγή δελφινιών και φαλαινών στις Νήσους Φερόες [σκληρές εικόνες]
Επομενο αρθρο
Άνοιξε τις πύλες του το επιχειρηματικό Forum Λευκάδας

2 Σχόλια

  1. αμελιαζ
    11 Νοεμβρίου 2017 at 13:57 — Απάντηση

    Ζωη,αν θελεις αληθεια,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑ,ναι!!
    Δρομος γυαλου.Εγκρεμνοι(αστεια παραματα,ε?)
    Αμμολοφοι γυρας
    Ζευξη
    Οδικο δικτυο προς τα πισω
    Συρματα στο δρομο Αη Νικητα….!!!
    Λαγκαδα
    Εγκαρσιος αξονας
    Λιμανι Περιγιαλιου
    Αποχετευσεις σ ολο τον Αη Γιαννη πουναι γιοματο τουριστικα
    Σκουπιδια
    Αποκατασταση οψης διαυλου(μας αρεσει ομως ο θαλασσιος τουρισμος)
    Πρεινη Λευκαδα( καλα,ας μη το μελεταμε..)
    Χωροταξικο
    Κλεψιμο ιδιωτικων και εκκλησιαστικων χωραφιων απο επιτησιους που τα πουλανε με ψευτικα συμβολαια στην…γερμανιδα
    Μονοπατια (μα τι λεμε τωρα)
    Παρκιν
    Πλατεια παραλιας πολης
    Καστρο και περι αυτο..
    Ο φαρος στην αμμογλωσε βρε φιλεμου(πολυ δυσκολο να γινε,ε??)
    Θεατρο(ωχ…τι μας θυμιζεις τωρα)
    Ε, τι εγινε σε ολ αυτα ? Διαβουλευση,βουληση, δρομολογημενα αλλα ΛΥΜΕΝΑ ΟΧΙ !!!!
    Τιποτα,Ζωη
    Αληθεια λεμε…

  2. anwnimos
    11 Νοεμβρίου 2017 at 11:45 — Απάντηση

    Είναι πραγματικά πολιτικά θλιβερή αυτή η συριζαϊκή αυτοδιοικητική παρέα. Είναι θλιβεροί και σε προσωπικό ανθρώπινο επίπεδο. Στην αντίθετη άποψη , στον έλεγχο και στην κριτική που οφείλεται να τους ασκείται και αυτοί οφείλουν τουλάχιστον να την ακούσουν με υπομονή και νηφαλιότητα, αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο. Είναι στοιχείο αλαζονείας που έχουν την εξουσία του Δήμου. Είναι στοιχείο αδυναμίας που δεν παράγουν έργο άξιο αναφοράς. Είναι στοιχείο όμως και αγωγής και ήθους. Εκτός του ότι δε σέβονται το ρόλο και θεσμό του βουλευτή ο οποίος έχει δικαίωμα να καταθέση και την πολιτική του οπτική και αυτοί απλά να αντιπαραβάλλουν επιχειρήματα, κραυγάζουν και αποχωρούν με αναίδεια προς όλους τους δημότες καθότι είναι εκλεγμένοι θεσμικοί. Και αυτό δεν είναι στιγμιαίο και φρέσκο. Τα ίδια κάνουν μαζί με τον αρχικαομπόυ δήμαρχο στα Δημοτικά Συμβούλια που ακούγονται στο ραδιόφωνο . Ανάγωγοι και προσβλητικοί δε δέχονται καμία κριτική με ηπιότητα. Βλέπουν παντού δόλο και σκοπιμότητα. Εκεί όμως είναι αφέντες των μικροφώνων και το παίζουν καμπόσοι. Εδώ σηκώθηκαν και έφυγαν κραυγάζοντας. Είναι όμως χαρακτηριστικό του πολιτικού τους χώρου. Διχασμός, οξύτητα, κατοχή του αλάθητου, υπερβολή και σύγκρουση και εντέλει λαϊκισμός είτε στην αντιπολίτευση είτε στη συμπολίτευση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.