HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔιακοπή νερού αύριο Τρίτη 30/01/2018

Διακοπή νερού αύριο Τρίτη 30/01/2018

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΛΕΥΚΑΔΑ 29-01-2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από το Τμήμα ΄Υδρευσης του Δήμου Λευκάδας ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι αύριο Τρίτη 30-01-2018 και από ώρα 1:00 πρωινή (ξημερώματα Τρίτης) και μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι θα γίνει διακοπή νερού σε όλο το δίκτυο που υδρεύει η δεξαμενή της πόλης (δηλ. Λευκάδα, Φρύνι, Αγ. Ιωάννης, Γύρα και Καλιγόνι).

Η διακοπή θα γίνει για να πραγματοποιηθούν τα κάτωθι προγραμματισμένα έργα του Δήμου:
Αντικατάσταση τμήματος αγωγού που υδρεύει τους Τσουκαλάδες (στην οδό Πεφανερωμένης), με στόχο τη βελτίωση ύδρευσης του οικισμού.
Αναβάθμιση του αντλιοστασίου λυμάτων Αγ. Αντωνίου Λευκάδας με το έργο «μεμονωμένες τοπικές παρεμβάσεις στα δίκτυα αποχέτευσης της πόλης και των οικισμών Αγ. Νικήτα και Βασιλικής-Πόντης».

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση των Γ. Παρασκευά και Μ. Μαραγκού μελών του Δ.Σ. Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Ψηφίστε για την επιστροφή όλων των στοιχείων πολιτισμού στην Ελλάδα

3 Σχόλια

  1. Dimitris
    30 Ιανουαρίου 2018 at 20:25 — Απάντηση

    Εδω και 5 μερες στα Περιβόλια εχουμε συνεχεις διακοπες νερου… σημερα 30/1 ηρθε κατα τις 14.30 οπως ανηγγειλε ο Δημος, ειχαμε νερο για κανα 20λεπτο και μετα ξαναδιακοπηκε μεχρι τις 19.00!!! Τωρα τρεχει αλλα με πολυ λιγη ροη…. γιατι αληθεια επρεπε να πληρωσω μονο για το διαμερισμα μου εκκαθαριστικο 70 ευρω για ενα δικτυο της δεκαετιας του 60??? Ουτε στις Κυκλαδες δεν εχουν τετοιο προβλημα….

  2. Εύη
    30 Ιανουαρίου 2018 at 18:11 — Απάντηση

    Η ώρα είναι έξι και το νερό δεν έχει έρθει ακόμη. Ήρθε για ένα τέταρτο κατά τις τρεις και μετά γιοκ!!! Επικοινώνησα με Δήμο και Αντιδήμαρχο δεν γνώριζαν ότι κόπηκε εκ νέου. … Σε επόμενη επικοινωνία μας είπαν ότι σε λιγότερο από μια ώρα θα ερχόταν. …μείνανε με τις λίγδες! !!! και χθες μέχρι τις έξι το απόγευμα δεν είχαμε νερό. Περιμένουμε. … περιοχή Νεάπολη!!!

  3. Το νερό νεράκι...
    30 Ιανουαρίου 2018 at 17:20 — Απάντηση

    Στους Καρυώτες γιατί ΔΕΝ έχει νερό ώρες μετά τις 14:00? Δεν υπάρχει υδραγωγείο και γεώτρηση στον Κούλμο? Όταν μάλιστα η διακοπή θα γινόταν “στη δεξαμενή που υδρεύει το δίκτυο της πόλης”.

    ΥΓ Καταργήσατε τις Κοινότητες για να στέλνουμε τα αιτήματά μας στις… Βρυξέλλες??? Το Μέγαρο Μαξίμου ακούει?

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.