HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔιαψεύδει οριστικά τις φήμες για πιθανή υποψηφιότητά του ο Στάθης Ζαβιτσάνος

Διαψεύδει οριστικά τις φήμες για πιθανή υποψηφιότητά του ο Στάθης Ζαβιτσάνος

Πολύ μελάνι για το τίποτα χύθηκε τις τελευταίες δύο μέρες, σε σχέση με πιθανή υποψηφιότητα του Στάθη Ζαβιτσάνου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, στις παρατάξεις του νεοϊδρυθέντος κόμματος του Γ. Παπανδρέου. Φημολογία που ξεκίνησε ενδεχομένως την ημέρα που ανακοινώθηκε η ιδρυτική διακύρηξη του νέου κόμματος, αλλά που προφανώς λογάριασε…»χωρίς τον ξενοδόχο».

Ζητήσαμε από τον κο Ζαβιτσάνο, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μεγανήσι- Μαζί στο Μέλλον» να μας σχολιάσει τα δημοσιεύματα και το έκανε με μια λιτή, απλή δήλωση, που δεν αφήνει παρερμηνείες:

ΔΗΛΩΣΗ

Σχετικά με όλα αυτά που δημοσιεύτηκαν σε διάφορα sites, είναι προφανές ότι η παρουσία μου στην ιδρυτική διακήρυξη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, δεν σηματοδοτεί και την υποψηφιότητά μου στις προσεχείς εθνικές εκλογές.Εκφράζομαι και λειτουργώ στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και δεν είναι σήμερα στις προθέσεις μου να μεταπηδήσω στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Μεγανήσι 04/01/2015
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ
τ. Δήμαρχος Μεγανησίου

Πήγη: www.meganisitimes.gr

Προηγουμενο αρθρο
Η Ελένη Γιαννουλάτου υποψήφια με το Ποτάμι στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Τα Φώτα και το έθιμο των πορτοκαλιών στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.