HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔιοικητής Νοσοκομείου Λευκάδας: Η ΠΟΕΔΗΝ βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία εναντίον του ΕΣΥ

Διοικητής Νοσοκομείου Λευκάδας: Η ΠΟΕΔΗΝ βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία εναντίον του ΕΣΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
Διοίκηση 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας
Πελοποννήσου- Ιονίων Νήσων- Ηπείρου
Δυτικής Ελλάδας
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το επικίνδυνο «παρεάκι» της ΠΟΕΔΗΝ για μια ακόμα φορά ξεπερνάει τα όρια υπονομεύοντας και συκοφαντώντας συνειδητά το Δημόσιο Σύστημα Υγείας.

Αυτή τη φορά «θύμα του» είναι το Νέο Νοσοκομείο Λευκάδας που εγκαινιάστηκε την Κυριακή 12-05-2019.
Με ανακοίνωσή του, αυτή η επικίνδυνη παρέα ισχυρίστηκε ότι τέθηκαν σε κίνδυνο οι ασθενείς, λόγω της έλλειψης Οξυγόνου στο Νέο Νοσοκομείο, καθώς και λόγω του τρόπου που έγινε η μεταφορά τους από το παλιό στο νέο νοσοκομείο.

Την καλύτερη απάντηση για την επικινδυνότητα ή όχι της μεταφοράς των ασθενών, την δίνει ο Διευθυντής Ιατρός της Παθολογικής Κλινικής κ. Ι. Σαρανταένας με δημόσια δήλωσή του σε εκπομπή της τηλεόρασης της ΕΡΤ. Ο Ιατρός διαβεβαιώνει για την πλήρη ασφάλεια της μεταφοράς των ασθενών, τονίζοντας ότι όλα έγιναν σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο που είχε εκπονηθεί από την Διοίκηση του Νοσοκομείου, την 6η ΥΠΕ, το Υ.Υ και είχε εγκριθεί από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ).

Όσο για τη δήθεν έλλειψη Οξυγόνου, το Νέο Νοσοκομείο Λευκάδας είναι από τα λίγα “Τυχερά“ Νοσοκομεία της Ελλάδας, που διαθέτει πλήρη αυτονομία στην παραγωγή οξυγόνου, καθώς είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονη γεννήτρια παραγωγής Οξυγόνου, η οποία του δίνει την δυνατότητα όχι μόνο να έχει συνεχή παραγωγή αλλά και να απεξαρτηθεί από τις εταιρείες προμήθειας οξυγόνου, κάνοντας έτσι εξοικονόμηση δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Επίσης διαθέτει και άλλες δύο εναλλακτικές πηγές οξυγόνου – δεξαμενή και φιάλες.

Αυτά βέβαια είναι «ψιλά γράμματα» για την διοίκηση της ΠΟΕΔΗΝ, που βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία εναντίον του ΕΣΥ. Δεν σεβάστηκαν ούτε τον κόπο και την σκληρή δουλειά των εργαζόμενων του Νοσοκομείου μας που εργάστηκαν ώστε να γίνει μια άψογη και ασφαλέστατη διαδικασία μετεγκατάστασης.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε ενώπιον της Δικαιοσύνης όπου και προσφεύγουμε μηνύοντας τους υπονομευτές και συκοφάντες του Νοσοκομείου μας.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου

ΜΙΧΑΣ Σ. ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ

Προηγουμενο αρθρο
Το Μουσείο του Ορφέα γιορτάζει την Διεθνή Ημέρα Μουσείων
Επομενο αρθρο
Hμερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο στην Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.