HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔιοργάνωση φιλανθρωπικού Gala απο τον όμιλο εταιριών «Αυθεντική Έννοια»

Διοργάνωση φιλανθρωπικού Gala απο τον όμιλο εταιριών «Αυθεντική Έννοια»

10 Νοεμβρίου 2016

όμιλος εταιριών “Αυθεντική Έννοια”

Με μεγάλη μου χαρά, ανακοινώνω και φέτος την διοργάνωση φιλανθρωπικού Gala, που θα διεξαχθεί στην Λευκάδα, στο εμπορικό κέντρο the City, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 στις 21:00.

Ακολουθώντας το παράδειγμα της περυσινής διοργάνωσης, προς στήριξη τωνπληγέντων και οικονομικά αδύναμων κατοίκων των σεισμόπληκτων οικισμών της νότιας Λευκάδας, το δεύτερο φιλανθρωπικό gala, διοργανώνεται με σκοπό να προσφέρουμε στην κοινωνία με την οποία συνεργαζόμαστε, ανταποδίδοντας
μέρος που μας αναλογεί.

Φέτος, στηρίζουμε τους πρωτοετείς φοιτητές, αναγνωρίζοντας την τεράστια προσπάθεια που θα καταβάλουν προκειμένου να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, βοηθώντας τους στο ξεκίνημα της ακαδημαϊκής τους
σταδιοδρομίας, πιστεύωντας ότι αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιο του τόπου μας για το μέλλον.

Τα έσοδα της διοργάνωσης του φιλανθρωπικού δείπνου θα διατεθούν προς το σκοπό αυτό και θα χορηγηθούν εφάπαξ οικονομικές-ενισχύσεις στους πρωτεύσαντες αποφοίτους όλων των λυκείων του νησιού μας.

Συγκεκριμένα, οι εξεταζόμενοι στις Πανελλαδικές εξετάσεις την σχολική χρονιά 2016-17 που θα συγκεντρώσουν την μεγαλύτερη βαθμολογία-μοριοδότηση, θα λάβουν οικονομικό αντίκρυσμα σε ποσσοτό 65% ο πρώτος & 35% ο δεύτερος κάθε λυκείου ξεχωριστά.

Έτσι, δίνουμε κίνητρο στο μαθητικό δυναμικό της κοινωνίας μας, επιβραβέυουμε την αριστεία στην νέα γενιά και την διάκριση για την κατάκτηση της γνώσης.

Με τιμή,
Αθηνά Βρεττού

Προηγουμενο αρθρο
Ένωση Γονέων Κηδεμόνων Λευκάδας: 43 χρόνια από τότε
Επομενο αρθρο
Βελτιωτικές παρεμβάσεις στα επαρχιακά οδικά δίκτυα Βόνιτσας – Λευκάδας και Ακτίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.