HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΔωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό στα μέλη του ότι στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλεται προκειμένου να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες που παρέχονται στους επαγγελματίες του Νομού, αποφασίστηκε η συνεργασία με εξειδικευμένη εταιρεία για την δωρεάν παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στα μέλη του που έχουν οποιαδήποτε δραστηριότητα, αρκεί μεταξύ των δηλωμένων στην Εφορία ΚΑΔ να υπάρχει και κωδικός εμπορικής δραστηριότητας είτε ενεργός είτε ανενεργός.

Στόχος των υπηρεσιών είναι η ελάφρυνση των επιπτώσεων της μεγάλης ύφεσης που διανύουμε για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό επιχειρήσεων και η διασφάλιση της βιωσιμότητάς τους σε μεσοπρόθεσμο τουλάχιστον ορίζοντα.

Το πρόγραμμα καλύπτει ένα ευρύ σύνολο από τομείς της καθημερινής λειτουργίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αλλά και θέματα που σχετίζονται με τη στρατηγική ανάπτυξής τους. Η θεματολογία οργανώνεται στους ακόλουθους γενικούς άξονες:

  • Χρηματοοικονομικά θέματα (αντιμετώπιση προβλημάτων ρευστότητας, διαχείριση οφειλών, εξορθολογισμός κόστους λειτουργίας κλπ).
  •   Φορολογικά θέματα (κατανόηση των αλλαγών στο φορολογικό καθεστώς, διαμόρφωση ετήσιου πλάνου φορολογικών υποχρεώσεων κλπ).
  •   Ασφαλιστικά / εργοδοτικά θέματα.
  • Αναδιοργάνωση, τεχνολογική αναβάθμιση, διαφοροποίηση προϊόντων.
  • Θέματα εξωστρέφειας / εξαγωγών.
  •   Υποστήριξη στην ολοκλήρωση κύκλου ζωής των επιχειρήσεων (διαχείριση διαδικασίας μετάβασης σε νέο καθεστώς λειτουργίας, αλλαγή κλίμακας / μεγέθους επιχείρησης, κλπ).

Δηλώστε συμμετοχή, για να κλείσετε ραντεβού, ώστε να σας επισκεφτεί ο εξειδικευμένος σύμβουλος και να συζητήσει τα θέματα που σας προβληματίζουν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2645022686 (αρμόδια υπάλληλος κα Λάζαρη).

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Προηγουμενο αρθρο
Στο τελικό στάδιο ο διαγωνισμός για τα περιφερειακά αεροδρόμια-στην πρώτη ομάδα το Άκτιο
Επομενο αρθρο
Αθλητικοί Αγώνες «ΒΕΡΓΙΝΕΙΑ» 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.