HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΕίχαμε δεν είχαμε, γίναμε βούκινο πανελληνίως

Είχαμε δεν είχαμε, γίναμε βούκινο πανελληνίως

Είναι γνωστό το περιστατικό με τον Λευκαδίτη επιχειρηματία κρεπερί, που πριν από λίγες μέρες περίελουσε με χυλό κρέπας υπαλλήλους της ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, που βρέθηκαν στην επιχείρηση του για έλεγχο.

Η είδηση έκανε το γύρω της Ελλάδας και όχι μόνο. Δηλώσεις για το θέμα έκαναν και εκπρόσωποι των εφοριακών.

Η ενέργεια είναι και έπρεπε να είναι από όλους καταδικαστέα. Αντί όμως γι’ αυτό, παρακολουθήσαμε μια συνέχεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενδεικτική του πως η παρανομία, η «χειροδικία», ο τσαμπουκάς και η «παλικαριά» έγιναν προσόντα και επαινούνται.

Αναφορές όπως «μπράβο, και λίγα τους έκαναν, έκανε άγια, το μικρομάγαζο βρήκαν», κ.λπ. έκαναν την εμφάνιση τους. Το λούμπεν στοιχείο του διαδικτύου ξεσπάθωσε με προκλητικότατες αναφορές, υποστηρίζοντας παράνομες ενέργειες.

Η Λευκάδα του πολιτισμού και των ποιητών βγήκε για τα καλά στο κλαρί και δεν μπορεί να κρυφτεί πλέον. Επαινεί και καμαρώνει για βίαιες ενέργειες απέναντι σε δημόσιους λειτουργούς.

Και σαν να μην έφταναν τα αισχρά σχόλια και οι προκλητικές δηλώσεις συγγενών, ότι ασχολούνται με σούβλες και μαχαίρια, σήμερα κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες των λουσμένων με κρέπες εφοριακών, προσβλητικές και ντροπιαστικές για τα θύματα της επίθεσης. Η ανθρωποφαγία σε πλήρη εξέλιξη.

Ποια είναι αλήθεια η άποψη του λαλίστατου κατά τ’ άλλα Επιμελητηρίου, για το συμβάν;

Ο Δημοτικός Σχολιαστής

Προηγουμενο αρθρο
Δυο «στάρ του σινεμά» μπροστά από το τουριστικό περίπτερο το 1973!
Επομενο αρθρο
Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα: Μια θαυμαστά ευσύνοπτη μεταθεατρική «γραφή» του κωμικού

1 Σχόλιο

  1. Σακης
    6 Σεπτεμβρίου 2017 at 14:07 — Απάντηση

    Πραγματι , επρεπε να καταδικαστεί η πραξη αμεσα.
    Διαβαζοντας τα σχολια στο πρωτο θεμα που ειχαμε γινει πρωτο θεμα , πιθανοτατα στο τελος να του σφιξουν και το χερι για την ηρωικη (!) ενεργεια του .
    Πως Θα καταδικασουμε εναν λαϊκο αντιηρωα (ενω κατα βαθος μας εκραξαν και οι πετρες);
    Aυτοι που κατεκριναν τον επιχειρματια βαρεθηκαν να σχολιαζουν, γιατι ο αντιλογος των αγράμματων ηταν αισχρος και ισχυρος.
    Διαβασα υμνους για την επαναστατικη(!) πραξη του σε βαθμο που η κανονικοτητα της συμπεριφορας ενος ανθρωπου να μοιαζει με παραλογισμος για τους …λουμπεν.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.