HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΕγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας της ομάδας «Φωτο.κύτταρο»

Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας της ομάδας «Φωτο.κύτταρο»

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή το απόγευμα στην αίθουσα τέχνης «Θ. Στάμος» στο Μαρκά, τα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας της ομάδας «ΦΩΤΟ.κύτταρο».

Ο τίτλος και το θέμα της έκθεσης ήταν «χρώματα και συναισθήματα». Στην έκθεση  εκθέτουν  19 δημιουργοί  και αποτελεί το πρώτο καλλιτεχνικό άνοιγμα της ομάδας.

Η φωτογραφική ομάδα «ΦΩΤΟ.κύτταρο» ιδρύθηκε μόλις το φθινόπωρο του 2015, από μια παρέα φίλων της φωτογραφίας. Έχει στόχο την προώθηση της φωτογραφικής τέχνης, της καλλιτεχνικής αναζήτησης και δημιουργίας, την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και τη συνεργασία με άλλους φορείς και σωματεία.

Όπως σημειώνει η ομάδα: «Η πρώτη μας έκθεση έχει ως θέματα χρώματα. Είναι μια ιδέα που μας έχει απασχολήσει από τις πρώτες συναντήσεις και εξελίχθηκε σε μια οργανωμένη διερεύνηση σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Η πρώτη ύλη της φωτογραφίας – το φως – εμπεριέχει τα χρώματα του ηλιακού φάσματος που συνοδεύουν την καθημερινότητά μας και χρωματίζουν τη ζωή μας….»

Αθρόα υπήρχε η προσέλευση του κόσμου σήμερα πρώτη μέρα της έκθεσης. Θα παραμείνει ανοιχτεί μέχρι τις 7 Απριλίου. Ώρες επισκέψεων: 11:00 – 13:00 και 18:30 – 21:30.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι παρακάτω:

Αθανασόπουλος Αντώνης
Βαγενά Ντίνα
Βεργίνης Κωνσταντ’ινος
Βλάχου Διονυσία
Ζαψειρόπουλος Γιάννης
Κακαβούλη Καίτη
Κακλαμάνη Αγάπη
Καψέτσης Φώτης Κοντοπύργια Αιμιλία
Λώλης Χρήστος
Μαραγκός Αποστόλης
Μητσιάδη Δέστισινα
Νικολαίδου Τάνια
Σαίνη Τατιάνα
Σαμιώτης Χρήστος
Σοψιανός Κωνσταντίνος
Σταύρακας Γιάννης
Χαλικιοπούλου Φρόσω
Χόρτη Ελένη

Προηγουμενο αρθρο
Λέσχη Ανάγνωσης «επανακάμψαντος» Συνδέσμου Φιλολόγων Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Ο πρωθυπουργός του Καναδά στην παρέλαση του Ελληνισμού στο Μόντρεαλ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.