HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΕικόνες ντροπής στο γήπεδο των Σφακιωτών

Εικόνες ντροπής στο γήπεδο των Σφακιωτών

Η αθλητική χρονιά για το γήπεδο των Σφακιωτών ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο, 28 Απριλίου με τον αγώνα Καρυάς -Απόλλωνα Πάργας. Σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς στο γήπεδο έπαιζαν οι ομάδες Καρυάς, Σφακιωτών, Κατούνας και προπονούνταν κάποιες φορές και η ομάδα του Πανλευκάδιου.

Οι άθλιες εικόνες των σκουπιδιών, της βρωμιάς και της ντροπής που παρουσιάζουμε, στολίζουν συνέχεια στο γήπεδο ντροπιάζοντας κάθε έννοια αθλητισμού. Υπάρχουν από όταν ο πρόεδρος της κοινότητας Αποστόλης Λάζαρης σταμάτησε να καθαρίζει μόνος του το γήπεδο. Το καθάρισε μια, το καθάρισε πέντε αλλά δεν άντεξε άλλο. Πήγε και ξαναπήγε στο Δήμο -στον υπεύθυνο αθλητισμού- τονίζοντας του την υποχρέωση που είχε, να θέσει τις ομάδες ενώπιων των ευθυνών τους. Όπως ήταν αναμενόμενο ο αρμοδιος δεν του βρήκε λύση.

Ποιοι ήταν η λύση. Να καλέσει ο Δήμος τις ομάδες και να τους ζητήσει να συμβάλουν στην καθαριότητα του χώρου. 10 ευρώ -αστείο ποσό- αν πλήρωνε κάθε ομάδα, ο κύριος Λάζαρης θα αναλάμβανε να βρει άνθρωπο να καθαρίζει το γήπεδο.

Έτσι πέρασε η αγωνιστική χρονιά. Κανένας δεν «ενόχλησε» τις ομάδες με τέτοια «ασήμαντα» θέματα. Όπως και κανένας δεν ενοχλήθηκε από τις τουαλέτες του γηπέδου που παραμένουν άχρηστα, αδειανά κουτιά.

«Ο δήμος χρειάζεται κολυμβητήριο, βοηθητικό γήπεδο ποδοσφαίρου και στίβου, υπαίθρια γήπεδα μπάσκετ και άλλα γήπεδα για διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, μα προπαντός χρειάζεται αθλητική πολιτική και κατάλληλους ανθρώπους να την υλοποιήσουν.»

Αυτά υποσχόταν στο πρόγραμμα του ο Δήμαρχος και βλέπουμε τι εννοούσε…

Προηγουμενο αρθρο
Κάλεσμα της ΕΛΜΕ Λευκάδας για την Πρωτομαγιά
Επομενο αρθρο
Τηλυκράτης: Τα ματς της ζωής του

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.