HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕκδήλωση ενδιαφέροντος για νέες ειδικότητες του ΔΙΕΚ Λευκάδας

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για νέες ειδικότητες του ΔΙΕΚ Λευκάδας

Ενδιαφέρεσαι να σπουδάσεις στο Δημόσιο ΙΕΚ Λευκάδας;

Η φοίτηση στα δημόσια ΙΕΚ είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους πολίτες με απολυτήριο τίτλο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Λυκείου, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ κλπ) ανεξαρτήτως ηλικίας και οδηγεί σε Κρατικό Δίπλωμα Επιπέδου 5.
Συμπλήρωσε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος πατώντας ΕΔΩ για να δηλώσεις τις ειδικότητες που σε ενδιαφέρει να λειτουργήσουν τον Σεπτέμβριο 2019.

Οι προτιμήσεις των ενδιαφερόμενων θα ληφθούν υπόψη προκειμένου να δημιουργηθούν οι Νέες Ειδικότητες του έτους κατάρτισης 2019-20.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι που θα συμπληρώσουν την φόρμα θα ειδοποιηθούν έγκαιρα για τις νέες ειδικότητες που θα εγκριθούν να λειτουργήσουν στο ΔΙΕΚ ώστε να υποβάλλουν εμπρόθεσμα ηλεκτρονική αίτηση επιλογής ως υποψήφιοι σπουδαστές στο ΔΙΕΚ Λευκάδας.

Η συμπλήρωση της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, δεν δεσμεύει το ΔΙΕΚ Λευκάδας για την λειτουργία των προτεινόμενων ειδικοτήτων, δεν αποτελεί αίτηση επιλογής υποψηφίων καταρτιζομένων και δεν σε δεσμεύει ότι έχεις υποχρέωση να εγγραφείς.

Προηγουμενο αρθρο
Καὶ τὴν εἰωθυῖαν ἀξίωσιν τῶν ὀνομάτων ἐς τὰ ἔργα ἀντήλλαξαν τῇ δικαιώσει
Επομενο αρθρο
Δήλωση Ευτύχη Ζουριδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.