HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕκπτώσεις στις τιμές στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και στα ΚΤΕΛ λόγω εκλογών

Εκπτώσεις στις τιμές στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και στα ΚΤΕΛ λόγω εκλογών

Ενόψει των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής αναμένονται μετακινήσεις ψηφοφόρων στην επαρχία για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Στο πλαίσιο αυτό τόσο τα εισιτήρια του ΚΤΕΛ όσο και αυτά για την γέφυρα Ρίο-Αντίρριο θα έχουν εκπτώσεις, όπως ανακοινώθηκαν αρμοδίως.

Σύμφωνα με την απόφαση του Υφυπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλου, δίδονται οδηγίες προς τα ΚΤΕΛ για την άμεση προτεραιότητα εξυπηρέτησης των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής και των εφόρων τους, στους τόπους διορισμού τους, καθώς και για 25% έκπτωση επί της τιμής των κανονικών εισιτηρίων στους επιβάτες, το διάστημα από 23 έως 27 Ιανουαρίου.

Επίσης, αναφορικά με την γέφυρα Ρίο-Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» θα ισχύσει η 10ωρη εκπτωτική κάρτα «ΜΑΖΙ», για το προσεχές Σαββατοκύριακο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί κάποιος οδηγός να περάσει από την γέφυρα και μέσα σε 10 ώρες να επιστρέψει για να ξαναπεράσει πληρώνοντας 13.50 ευρώ συνολικά. Η κανονική τιμή για την διέλευση στην γέφυρα είναι στα 13.20 ευρώ για επιβατικά αυτοκίνητα.

aftodioikisi

Προηγουμενο αρθρο
Όταν πέφτει ο ήλιος ... Της Χρυσούλας Σκλαβενίτη
Επομενο αρθρο
Η «Γαλιλαία» ξανανοίγει... λίγο πριν το τέλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.