HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΛ.ΑΣ.: Στην Αγγελική Πεπόνη ανήκει το κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα

ΕΛ.ΑΣ.: Στην Αγγελική Πεπόνη ανήκει το κρανίο που βρέθηκε στην Πρέβεζα

Τραγικό φινάλε στην εξαφάνιση της Αγγελικής Πεπόνη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τον Ιούνιο του 2010.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, στην άτυχη κοπέλα ανήκει το κρανίο που εντοπίστηκε πριν από μερικές ημέρες στην Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας. Οι συγγενείς της είχαν δώσει δείγμα DNA και τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν ότι το κρανίο ανήκει στην Αγγελική Πεπόνη.

Υπενθυμίζεται, πως από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε αυτό το μακάβριο εύρημα στο συγκεκριμένο σημείο, οι έρευνες των Αρχών εστίασαν στο να εξακριβωθεί εάν ανήκει στην εξαφανισμένη -εδώ και περίπου 8 χρόνια- Αγγελική.

Το ανθρώπινο μέλος εντοπίστηκε στην ερημική, βαλτώδη περιοχή κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού της τάφρου.

Αρχικά, τα ευρήματα του ιατροδικαστή ήταν συμβατά με την υπόθεση, δηλαδή το φύλο, η ηλικία, ο χρόνος θανάτου, αλλά και ένα παλιό τραύμα στο κρανίο από ατύχημα που είχε το νεαρό κορίτσι. Μετά την ταυτοποίηση του DNA απομένει να αποδειχθεί εάν τα οστά που βρέθηκαν στην τάφρο ανήκουν στην κοπέλα.

Οι αστυνομικοί, αλλά και η οικογένεια της κοπέλας περίμεναν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA για να δουν εάν τελικά το κρανίο ανήκει στην κοπέλα, κάτι το οποίο δυστυχώς επιβεβαιώθηκε. Τώρα αναμένεται να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγουμενο αρθρο
Ο Δημήτριος Σταμπόγλης και το ποίημά του για την Κέρκυρα
Επομενο αρθρο
Αποτελέσματα εκλογών Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.