HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΕΟΤ Αυστρίας: Ταξίδια εξοικείωσης δημοσιογράφων στα Ιόνια νησιά

ΕΟΤ Αυστρίας: Ταξίδια εξοικείωσης δημοσιογράφων στα Ιόνια νησιά

Με γνώμονα τη στρατηγική πολιτική του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ «Τουρισμός 365 ημέρες το χρόνο» το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας – στη δικαιοδοσία του οποίου ανήκουν Ελβετία και Ουγγαρία, διοργανώνει σειρά ταξιδίων εξοικείωσης δημοσιογράφων σε νησιωτικές και μη περιοχές της χώρας μας.

Έχοντας ως στόχο τη δημιουργία ζήτησης για ολοκληρωμένες εμπειρίες, με βάση τις θεματικές ενότητες, που αντιστοιχούν στους βασικούς κλάδους του Ελληνικού Τουρισμού και την προώθηση της λογικής των συμπληρωματικών, άγνωστων στο ευρύ κοινό, προορισμών, στηρίζοντας και χρησιμοποιώντας ως κόμβους τα Διεθνή Αεροδρόμια της χώρας, το τρέχον εξάμηνο πραγματοποιούνται ταξίδια στη Χαλκιδική και προ του Άθω περιοχή, στα Ιόνια, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης και στην Κορινθία.

Το διάστημα 2 έως 8 Ιουνίου, πραγματοποιείται ομαδικό δημοσιογραφικό ταξίδι στα Ιόνια Νησιά, με αφετηρία τη Λευκάδα και εν συνεχεία Μεγανήσι, Κεφαλονιά και Ιθάκη. Συμμετέχουν εκπρόσωποι από τις πλέον σημαντικές εφημερίδες της Αυστρίας όπως Kronen Zeitung (1,2 εκατομ. φύλλα – μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης), Kleine Zeitung (1 εκατομ. αναγνώστες), Die Presse (350.000 αναγν.), Weekend, Reiseaktuell, το επαγγελματικό περιοδικό Traveller και η δημοφιλής blogger «The Viennese Girl». Το ανταποδοτικό όφελος από τα δημοσιεύματα υπολογίζεται σε πάνω από 114.000 €.

Επισημαίνουμε ότι τα αεροπορικά εισιτήρια αναλαμβάνει η Austrian Airlines, η οποία συνδέει τις κυριότερες αυστριακές πόλεις με 19 ελληνικούς προορισμούς ενώ η φιλοξενία στα Ιόνια νησιά προσφέρεται εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Προηγουμενο αρθρο
Πρόσκληση σε επιχειρήσεις για συμμετοχή στο 5ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας
Επομενο αρθρο
Ζαρντίμ από την Λευκάδα: «Είμαι τυχερός που συνεργάζομαι με τον Ριμπολόβλεφ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.