HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕπίσκεψη δημοτικής Αρχής σε Γηροκομείο και Νοσοκομείο

Επίσκεψη δημοτικής Αρχής σε Γηροκομείο και Νοσοκομείο

Σήμερα, Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2015, ο Δήμαρχος Λευκάδας Κων/νος Δρακονταειδής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόρης Γκογκάκης και ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Περδικάρης, επισκέφθηκαν το ΚΑΠΗ και το Γηροκομείο προκειμένου να εκφράσουν τις θερμότερες ευχές τους στους εργαζόμενους και τους ωφελούμενους των δομών.

Επίσης επισκέφθηκαν τις Κλινικές, τα Τμήματα, τις Διοικητικές Υπηρεσίες, τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου και ευχήθηκαν σε εργαζόμενους και ασθενείς.

Στη συνέχεια συναντήθηκαν με τον Διοικητή κ. Βησσαρίωνα Μίχα με τον οποίο συζήτησαν τη διαδικασία και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου «Κατασκευή Υποδομών Νέου Νοσοκομείου Λευκάδας» στο οποίο περιλαμβάνονται υποέργα υποδομής οδοποιίας, ύδρευσης, αποχέτευσης ομβρίων, αποχέτευσης λυμάτων και ηλεκτροφωτισμού των οδών για την εξυπηρέτησή του. Σημειώνεται ότι για το έργο, το οποίο πρόσφατα εντάχθηκε με ποσό 1.306.000 ευρώ και θα υλοποιηθεί από το Δήμο Λευκάδας, έχει ξεκινήσει η διαδικασία δημοπράτησης.

Από το Δήμο Λευκάδας

1

4

5

6

Προηγουμενο αρθρο
Συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας είχε αντιπροσωπεία του Δήμου
Επομενο αρθρο
Ο Πάνος Καμμένος ξεμάτιασε καλού κακού τα εκχιονιστικά του στρατού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.