HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕπίσκεψη στη Λευκάδα αντιπροσωπείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Επίσκεψη στη Λευκάδα αντιπροσωπείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λευκάδα 04-12-2017

Επίσκεψη στη Λευκάδα το πρωινό της 04-12-2017 , πραγματοποίησε ο αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παναγιώτης Σγουρίδης συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Οργανωτικού του κινήματος Κων/νο Κίγκα.

Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια, του Αναπτυξιακού Συνεδρίου που θα γίνει στην Κέρκυρα, 5 ΚΑΙ 6 Δεκεμβρίου, με την παρουσία του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα.

Οι κ.κ Σγουρίδης και Κίγκας είχαν διαδοχικές συναντήσεις, κατ αρχήν με τον Δήμαρχο Λευκάδας κ Κ. Δρακονταειδή στις 9π.μ. και ακολούθως στις 10.15π.μ με τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Χαλικιά Θεόδωρο.

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης έθεσαν πολλά θέματα και προβλήματα που αφορούν στη Λευκάδα και ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, δεσμεύτηκε να τα μεταφέρει , μαζί με τις θέσεις του κινήματος επ’ αυτών, στις θεματικές συνεδριάσεις που θα γίνουν υπό την προεδρία των αντιστοίχων Υπουργών, που θα παραβρεθούν στην Κέρκυρα.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν δεσπόζουσα θέση είχαν:

Το ζήτημα του ΤΕΙ και οι λύσεις που έχουν προταθεί, το ζήτημα της ΖΕΥΞΗΣ με τα χαρακτηριστικά που πολλές φορές έχουν αναλυθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, το πρόβλημα του ΘΕΑΤΡΟΥ που απένταξε ο προηγούμενος Περιφερειάρχης κ.Σπύρου λίγες μέρες πριν παραδώσει στον νυν κ. Γαλιατσάτο, το θέμα των δρόμων Ακτίου –Αγ. Νικολάου και Βόνιτσας- Λευκάδας, η προώθηση του νέου Αγωγού ύδρευσης από τον Λούρο και αρκετά άλλα.

Έγινε συζήτηση και για την πρόοδο των έργων που εκτελούνται αυτή τη στιγμή σ όλη τη Λευκάδα και ιδίως αυτών που έχουν να κάνουν με τον σεισμό του 2015, με τον κ Σγουρίδη να ενδιαφέρεται έντονα, μια και ήταν το πρώτο κυβερνητικό στέλεχος που έφτασε στη Λευκάδα εκείνη τη περίοδο. Επίσης έγινε και σύντομη ενημέρωση για το θέμα των σκουπιδιών , που σύμφωνα με την Δημοτική Αρχή, είμαστε στην αρχή του τέλους του προβλήματος, γνωρίζοντας στα στελέχη των ΑΝΕΛ, ότι χθες έφτασε στη Λευκάδα ο δεματοποιητής , ο οποίος στις επόμενες μέρες θα αρχίσει να λειτουργεί.

Σ.Ε ΑΝΕΛ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη Θ. Χαλικιά με αντιπροσωπεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Επομενο αρθρο
Μέχρι τις 12:15 οι συναλλαγές στο Δήμο την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.