HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕπίτευξη Εποχικής Αεροπορικής Σύνδεσης Αθήνας – Ακτίου

Επίτευξη Εποχικής Αεροπορικής Σύνδεσης Αθήνας – Ακτίου

Δελτίο Τύπου
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΕΠΟΧΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΑΘΗΝΑ-ΑΚΤΙΟ
Μια μεγάλη επιτυχία του Επιμελητηρίου Λευκάδας και της αεροπορικής εταιρείας AEGEAN

Mια μεγάλη πορεία που έχει ξεκινήσει μεθοδικά εδώ και πάνω από 2 χρόνια ολοκληρώνεται με επιτυχία για τη Λευκάδα και το σύνολο όλων των προορισμών του Ακτίου, αφού το καλοκαίρι του 2015 θα ξεκινήσει η αεροπορική σύνδεση της Αθήνας με το Άκτιο. Μια σύνδεση που έχει διακοπεί από το 2009 και όλα αυτά τα χρόνια αποτελούσε πάγιο αίτημα της τουριστικής (και όχι μόνο) επιχειρηματικής κοινωνίας.

Η επιτυχία αυτή οφείλεται αποκλειστικά στο Επιμελητήριο Λευκάδας και στην αεροπορική εταιρεία Aegean, που όχι μόνο αποτελεί μια αμιγώς ελληνική αεροπορική εταιρεία αλλά κυρίως επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την έμπρακτη και ουσιαστική συμβολή της στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας, στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας και φυσικά στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το χρονικό συνεργασίας με την AEGEAN έχει ξεκινήσει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας από την περασμένη άνοιξη, όπως εξάλλου έχουμε ανακοινώσει με προγενέστερες ανακοινώσεις, με την αμέριστη συνεργασία των στελεχών της Αegean και τον υπεύθυνο τουρισμού του Επιμελητηρίου Λευκάδας Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος -μεταξύ άλλων- τον Αύγουστο παρέδωσε μια πολυσέλιδη αναφορά για τους λόγους έναρξης της αεροπορικής σύνδεσης.

Οφείλουμε όλοι να υποστηρίξουμε έμπρακτα την προσπάθεια έναρξης της νέας αεροπορικής σύνδεσης από την Αθήνα, ενώ το Επιμελητήριο Λευκάδας θα προβεί σε ένα πλάνο ενεργειών, που ευελπιστούμε να συμβάλλει σημαντικά στην εδραίωση της αεροπορικής σύνδεσης.

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Προηγουμενο αρθρο
«Ασε μας κουκλίτσα μου με το ύφος σου»
Επομενο αρθρο
Στην Πτολεμαΐδα βρέθηκε ο Φίλανδρος στις 05/10/2014

2 Σχόλια

  1. flower
    23 Οκτωβρίου 2014 at 10:23 — Απάντηση

    οι τιμές όντως είναι ψηλές… βέβαια όχι και 208€ αλλά 142€…..πάλι όμως ….είναι μια αρχή και ελπίζω να την εκμεταλλευτούμε σωστά

  2. KATERINA CHALKIOPOULOU
    21 Οκτωβρίου 2014 at 14:10 — Απάντηση

    αφορα το θεμα της aegean airlines στο Ακτιο : τελικα μας δουλευουν !!!!! Οι πτησεις ξεκιναν τον Ιουνιο και οι τιμες ειναι μη ανταγωνιστικες.Ενα εισητηριο aller-retour απο Κερκυρα στοιχιζει 75 ευρω,ενω απο Ακτιο 208 ευρω.Ειμαι σιγουρη οτι η πτηση θα κριθει …ασυμφορη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.