HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕπεισόδιο με αδέσποτο σκυλί κοντά στην πλατεία Μαρκά

Επεισόδιο με αδέσποτο σκυλί κοντά στην πλατεία Μαρκά

Επίθεση δέχτηκε σήμερα γυναίκα στην πλατεία της εκκλησιάς των Αγίων Αναργύρων από αδέσποτο σκυλί. Γείτονας που έσπευσε να βοηθήσει προσφέροντας τροφή σκυλί, δέχτηκε επίθεση στο πρόσωπο. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκάδας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στην περιοχή κλήθηκε η Αστυνομία και κτηνίατρος. Ο σκύλος ναρκώθηκε και απομακρύνθηκε από την περιοχή.

Εκτός από αυτό το περιστατικό, τρεις μέρες πριν, νεαρός με μηχανάκι δέχτηκε επίθεση από αδέσποτο σκύλο από την γνωστή παρέα των αδέσποτων που βρίσκεται μόνιμα στην οδό Φιλοσόφων στη νησίδα του δρόμου, παραπάνω από το Μουσικό Σχολείο. Ευτυχώς ο νεαρός κράτησε την ισορροπία του και ξεμπέρδεψε με μικρή εκδορά στο πόδι.

Είναι γεγονός πως στην πόλη της Λευκάδας τα αδέσποτα σκυλιά είναι στην κυριολεξία στους δρόμους και αποτελούν μάστιγα. Δεν έχει ληφθεί κάποια μέριμνα για την περισυλλογή και το τάισμα τους. Κάποια, που έχουν αποκτήσει καλές σχέσεις με τον κόσμο και κυρίως ταΐζονται, είναι πολύ χαριτωμένα και φιλικά. Τα υπόλοιπα όμως είναι εγκαταλελειμμένα στην τύχη τους.

Φωτογραφία: Σπύρος Αυγερινός

Προηγουμενο αρθρο
Σύλληψη 37χρονου αλλοδαπού στη Λευκάδα με διεθνές ένταλμα της Interpol
Επομενο αρθρο
Συμβολικό 2ωρο κλείσιμο των γραφείων του Κτηματολογίου Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.