HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΕπισκευάζεται το πλακόστρωτο στην αμμόγλωσσα

Επισκευάζεται το πλακόστρωτο στην αμμόγλωσσα

Επισκευάζεται το πλακόστρωτο στην αμμόγλωσσα και μάλιστα το αποτέλεσμα δείχνει ικανοποιητικό.

Όταν ξεκίνησαν τα έργα εκβάθυνσης και διαπλάτυνσης του διαύλου, υπήρχε μόνο σε ένα σημείο κατεστραμμένο το παλιό –ενός αιώνα- πλακόστρωτο. Μετά από δυο χρόνια εργασιών και κάτω από το βάρος των μηχανημάτων που εργάστηκαν, καταστράφηκε σχεδόν τελείως το παλιό πλακόστρωτο.

Με πολύ χαρά είδαμε σήμερα -από τα αυτοκίνητα που υπήρχαν στην περιοχή- ότι η εταιρεία επανήλθε με καλό σκοπό. Ξεκίνησε ήδη η κατασκευή του κατεστραμμένου πλακόστρωτου. Το ακόμα πιο ευχάριστο είναι πως οι πλάκες που επιλέχτηκαν, μοιάζουν με αυτές που καταστράφηκαν. Στο μικρό κομμάτι που έχει ήδη στρωθεί, το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό.

Ο χώρος όπως όλα δείχνουν θα ομορφύνει.

Τώρα όμως αρχίζουν τα δύσκολα!

– Πρέπει ρητώς και κατηγορηματικώς να απαγορευτεί το παρκάρισμα των αυτοκίνητων στο πλακοστρωμένο κομμάτι.
– Πρέπει να τοποθετηθούν σταθερά εμπόδια.
– Πρέπει να φωτιστεί ο χώρος με κολώνες όμορφες και καλαίσθητες, που δεν θα έχουν σχέση με αυτές «αυτοκινητοδρόμων», που τοποθετήθηκαν παρακάτω.
Και ακόμα, αν όλα τα παραπάνω ολοκληρωθούν, ας σκεφτούν οι φίλοι της αμμόγλωσσας τι events μπορούν να οργανωθούν στο χώρο κατά την διάρκεια του καλοκαιριού!

Υ.Γ. Θα θέλαμε να μείνουμε μόνο στο ευχάριστο του γεγονότος. Δεν γίνεται όμως να ξεχαστούν όσα προηγήθηκαν. Ασχοληθήκαμε με το καταστροφικό αποτέλεσμα των έργων στην αμμόγλωσσα πολλές φορές. Αξίζει τον κόπο να διαβαστεί ενα μόνο το άρθρο μας. Στις 9 Φεβρουαρίου 2017 όταν είχε ολοκληρωθεί ο δρόμος μέχρι την αμμόγλωσσα, γράψαμε την άποψη μας για τον δρομο -«αεροδρόμιο»- που είχε κατασκευστεί. Να διαβαστεί το σχόλιο που υπάρχει κάτω από το άρθρο, όπου αιρετός της Περιφέρειας μας κατηγορεί για «πικρόχολο άρθρο» και  ότι κάνουμε «αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση». Δες εδώ

Αξίζει επίσης να επαινεθούν  και οι πρωτοβουλίες των συμπολιτών μας Ανδρέα Γεωργάκη και Μίρκας Ζακυνθινού και  με τις παρεμβάσεις των οποίων,  αναδείχτηκε  το συνολικό πρόβλημα της περιοχής παρότι κατηγορήθηκαν πως κάνουν κριτική από τον καναπέ τους.Δες εδώ, Δες εδώ

Το όποιο καλό αποτέλεσμα  στο πλακόστρωτο αλλά και στις πέτρες της αμμόγλωσσας, δεν θα είχε προκύψει χωρίς αντίδραση.-

Προηγουμενο αρθρο
Επίσκεψη Ολλανδού ερευνητή στο Επιμελητήριο Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Αφιερωματική εκδήλωση της Εταιρείας Λευκαδικών Μελετών στον Χριστόφορο Δ. Σκλαβενίτη

1 Σχόλιο

  1. Άγγελος Σταγιάνος
    20 Απριλίου 2018 at 05:20 — Απάντηση

    Χάρηκα ιδιαίτερα, τόσο για το έργο, όσο και για το αποτέλεσμα της ”γκρίνιας” μας. Τόσα χρόνια, είχαμε γίνει ”κακοί”!!! Αλλά επιβεβαιωνόμαστε, πως όταν η κριτική είναι καλοπροαίρετη, δεν μπορεί, παρά να έχει θετικά αποτελέσματα!!!! Θέλω και πιστεύω… πως λίγο, λίγο, λίγο…γίνεται… ΠΟΛΥ!!!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.