HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕργασίες καθαρισμού τάφρων και αγωγών ομβρίων από το Δήμο Λευκάδας

Εργασίες καθαρισμού τάφρων και αγωγών ομβρίων από το Δήμο Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια του έργου με τίτλο: “ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΑΦΡΩΝ ΑΠΟΡΡΟΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΒΑΡΔΑΝΙΩΝ, ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ, ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ – ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ”, προϋπολογισμού 10.000,00€, έχουν πραγματοποιηθεί από τον Δήμο Λευκάδας ή βρίσκονται σε εξέλιξη:

Εργασίες καθαρισμού της τάφρου απορροής (σούδα), στην περιοχή του Βάρδα και συγκεκριμένα στην παλιά Καραβέλα.

Απόφραξη κεντρικών σωληνωτών αγωγών ομβρίων υδάτων και διάνοιξη αντίστοιχων τάφρων απορροής, στην περιοχή Αγίας Μαρίνας.

Εργασίες καθαρισμού της κοίτης του Βάρδα στο ύψος της επαρχιακής οδού Λευκάδας – Οδηγήτριας.

Η δαπάνη εργασιών εγκρίθηκε ομόφωνα στην κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 23-11-2017, με στόχο την διευκόλυνση ταχείας απορροής ομβρίων και την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων.

Παράλληλα συνεργεία του Δήμου έχουν ήδη εκτελέσει καθαρισμούς σε υδατορέματα πολλών ακόμη περιοχών, στη Λυγιά, Βασιλική, Καρυώτες, Νυδρί κ.α.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Συνάντηση Δημάρχου με Αντιπρόεδρο και Γραμ. Οργανωτικού των ΑΝ.ΕΛ
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση της Μαριάννας Σταύρακα – Μήτσουρα

1 Σχόλιο

  1. anwnimos
    4 Δεκεμβρίου 2017 at 19:33 — Απάντηση

    Τώρα παίζουν τα εξής:
    – ή αυτά δεν είχαν γίνει πριν από τις ραγδαίες βροχοπτώσεις τις προάλλες ενώ θα έπρεπε να είχαν γίνει , οπότε οι της Δημοτικής Αρχής έλεγαν μπούρδες ότι έχουν κάνει αντιπλημμυρικά
    – ή ισχυρίζονται ότι οι βροχοπτώσεις δεν ήταν έντονες και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα που είναι οι γνωστές μπούρδες που συνήθως λένε όπως πχ ότι η Λευκάδα το καλοκαίρι δεν είχε πρόβλημα με σκουπίδια. Οι γνωστές δηλαδή μπούρδες που κρύβουν το πρόβλημα
    Εκτός αυτών κατά τα άλλα απευθείας αναθέσεις και κατ’ επείγον κλπ Αλλά ειπαμε τα αντιπλημμυρικά είναι όπως τα σκουπίδια που έλεγε η Δούρου. Αλλιώς τα κάνουν οι αντιμνημονιακοί αριστεροί………..

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.