HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕργασίες κατασκευής δικτύου αποχέτευσης στην Δημ. Γολέμη

Εργασίες κατασκευής δικτύου αποχέτευσης στην Δημ. Γολέμη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια του έργου με τίτλο «ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ-ΠΟΝΤΗΣ» με προϋπολογισμό 158.000€ εκτελούνται οι εργασίες κατασκευής δικτύου αποχέτευσης (που ξεκίνησαν στις 9 Νοεμβρίου 2017) στην πάροδο που συνδέει την Δημ. Γολέμη με την Ακαρνανίας, δίπλα από το κτήριο του Τ.Α.Ο.Λ, καθώς και στον δρόμο που διέρχεται μπροστά από την είσοδο του ξενοδοχείου «Ionion Star». Επίσης ίδιες εργασίες κατασκευής δικτύου εκτελούνται στη Βασιλική. Και στις τρεις περιπτώσεις, με τα νέα τμήματα του δικτύου αποχέτευσης που δημιουργούνται, καλύπτονται οι ανάγκες των δημοτών σε περιοχές εντός οικισμών που μέχρι τώρα δεν είχε προβλεφθεί η κατασκευή αντίστοιχου δικτύου.

Με το ίδιο έργο θα γίνει η βελτίωση λειτουργίας δύο κεντρικών αντλιοστασίων αποχέτευσης της πόλης καθώς και δύο αντλιοστασίων της Βασιλικής.

Η χρηματοδότηση του έργου έγινε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για τα έργα αποκατάστασης ζημιών που προκάλεσε ο σεισμός του Νοεμβρίου 2015

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΝΤΑΕΙΔΗΣ

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση του Δημήτρη Πετρόπουλου επικεφαλής της παράταξης «Ιόνιος Σύμπραξη» για το Επιμελητήριο
Επομενο αρθρο
Παροξυσμός Black Friday, ουρές από τις 4:30 -Τι ελπίζουν οι έμποροι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.