HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστήρια επιστολή προέδρου ΝΟΔΕ Λευκάδας

Ευχαριστήρια επιστολή προέδρου ΝΟΔΕ Λευκάδας

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους όσους προσήλθαν σήμερα στις κάλπες, και ειδικότερα αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Λευκάδας.

Ευχαριστώ και συγχαίρω τον ανθυποψήφιό μου για το συνετό αγώνα που διεξήγαγε. Επιπλέον, οφείλω να ευχηθώ θερμά συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες της ΝΟ.Δ.Ε. και ΔΗΜ.ΤΟ. Από σήμερα ξεκινά μια νέα μέρα για την ΝΟΔΕ Λευκάδας, έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στον τόπο και τους πολίτες.

Η ΝΟΔΕ Λευκάδας με ενότητα, με σεβασμό στη βάση, με διάθεση ανανέωσης και με την καθοδήγηση του άξιου προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, θα εργαστεί για την επίλυση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα ο Ελληνικός λαός.

Γεώργιος Μπουρδάρας
Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ν.Δ. Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Η πρώτη συνεδρίαση του Κινήματος Αλλαγής στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
9 συλλήψεις στη Λευκάδα το τελευταίο 24ωρο για διάφορα αδικήματα

1 Σχόλιο

  1. μακης μελας
    14 Μαΐου 2018 at 12:12 — Απάντηση

    Αγαπητε Γιωργο, συγχαρητηρια για την νικη σας αλλα εσεις σαν ΝΟΔΕ αν μπορειτε λυστεμας τα Λευκαδιτικα [τα τοπικα], προβληματα κι αφηστε “τα τεραστια προβληματα που αντιμετωπιζει σημερα ο Ελληνικος Λαος “, για αλλους. Και παλι συγχαρητηρια…
    Μακης Μελας 14 μαη 2018

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.